Fenntarthatóság- közösségi cselekvés képzés

A képzés célja, hogy erősítse a természeti és társadalmi környezethez való felelős állampolgári viszonyulást, a tudatos fenntarthatósági szempontokat szem előtt tartó életvitel képességét és fejlessze azokat a társas kompetenciákat, amelyek segítik az egyént a helyi közösség aktív, felelős alakítójává tenni a fenntarthatóság érdekében.

Pályázati felhívás kutatásra és kutatási jelentés írására

A kutatás célja, hogy eszközöket kapjunk, amelyeket azoknak az érintetteknek is tovább adhatunk, akiknek az élethelyzetének az említett uniós pénzek felhasználása folytán javulnia kellene, de a valóságban ez nem, vagy éppen ennek ellenkezője történik az önkormányzati pénzfelhasználás során.

Részvételi akciókutatás képzés

Olyan önkénteseket, aktivistákat, civil szervezetekben dolgozókat, kutatókat, valamint kutatás iránt érdeklődő embereket várunk, akik a kutatást társadalmi változás eléréséhez szeretnék használni, és a folyamatot közösen valósítanák meg azokkal, akik az adott problémában érintettek.

Ön választ, mi segítünk

A pályázati felhívás célja a TESCO-GLOBAL Zrt. áruházai vonzáskörzetében élő helyi közösségek igényeire alapuló és részvételével megvalósuló programok támogatása.

Kárpátok Civil Innovációs Díj

A Kárpátok Térségének Civil Platformja pályázatot hirdet a Kárpátok Eurorégióban működő bejegyzett civil szervezetek és informális közösségek részére, megvalósult innovatív kezdeményezéseik bemutatására.

Magyar Pro Bono Díj 2021

A PILnet Alapítvány és a Magyar Ügyvédi Kamara idén is átadja a Magyar Pro Bono Díjat, amelyre várják a jelöléseket civil partnereiktől!

Közösségszervező alapképzés

A képzés során lehetőség nyílik megismerni és megérteni a közösségszervező szemléletet, elsajátítani a szervezés alapvető fogalmait és módszereit, beleértve a csoportműködést, a stratégia és kampánytervezést, valamint figyelemfelkeltő és nyomásgyakorló taktikákat.

Számítógép a mindennapi társ 14

A pályázat célja: Lehetőséget teremteni a közt szolgáló szervezetek és az általuk fenntartott intézmények számára, számítógépparkjuk bővítésére.

Lehetsz Te is…

Vállalkozó-kedv-csináló az Insite Drama szervezésében.

Civilek és választások: európai és magyar tapasztalatok

Ezt a műhelyt az Ökotárs Alapítvány partnereivel együtt - Emberség Erejével Alapítvány, Civil Kollégium Alapítvány, Társaság a Szabadságjogokért - egy közös, az Európai Bizottság által támogatott program keretein belül szervezi, mely program célja a civil szektor kapacitás növelése, és a választások körüli tevékenységekkel kapcsolatos tapasztalatcsere elősegítése.

Partnerségi együttműködések az ifjúsági területen (KA220-YOU)

Az együttműködést célzó partnerségek keretében a résztvevő szervezetek nemzetközi együttműködések terén szerezhetnek tapasztalatot, erősíthetik kapacitásukat és magas minőségű innovatív módszereket ismerhetnek meg és dolgozhatnak ki.

Közművelődés Kollégiuma nyílt pályázata

Pályázati cél: Kétezer fő alatti magyarországi kistelepülések értékmentő-értékteremtő közösségei létrehozásának, valamint közművelődési szakmai tevékenységek megvalósításának a támogatása.