Formáld aktívan a közös jövőnket! - Ötletpályázat

Papír szívószál, közösségi szemétgyűjtés, repohár, zero waste csoportok. Ilyen ötleted neked is lenne? Már el is kezdted megvalósítani? Vagy még kellene egy kis segítség az elinduláshoz? Jelentkezz!

Éves ÁFA

Éves ÁFA bevallása és befizetése.

Felhívás "OTKA" kutatási témapályázat / K_22

A pályázat célja önálló kutatócsoporttal rendelkező, tapasztalt, tehetséges kutatók támogatása, akik kiemelkedő publikációs aktivitást folytatnak, tudományterületük nemzetközileg elismert szakértői és sikeres alapkutatási témájukat tervezik továbbvinni, újabb aspektusokból vizsgálni.

Európai Szolidaritási Testület / EAC/A10/2021

A pályázati felhívás keretében többek közt az Európai Szolidaritási Testület program önkéntességi projektjeihez, szolidaritási projektjeihez nyújtható támogatás

Mi lesz velünk a választások után?

Ti már elkezdtétek a felkészülést arra, hogy mi lesz, ha az ellenzék győz a 2022-es tavaszi választáson? És arra, ha a most kormányzó FIDESZ-KDNP győz? Hogyan fog reagálni a szervezetetek? Milyen új feladataitok lesznek? Milyen új nehézségeitek? Mi lesz a szerepetek szervezetként a régi vagy új helyzetben?

Új felhívások a Magyar Falu Program Falusi Civil Alap keretében

Értesítjük a civil szervezeteket, hogy megjelentek a Miniszterelnökség által biztosított forrásból a Magyar Falu Program Falusi Civil Alap keretében 2022. évben meghirdetett „civil közösségi tevékenységek és feltételeinek támogatása” című alprogram pályázati kiírásai.