NEA pályázati tájékoztató fórumok

A nagy érdeklődésre való tekintettel a Budapesti Civil Közösségi Szolgáltató Központ tájékoztató fórumokat szervez, melynek központi témái a NEA aktuális pályázati kiírásai lesznek.

Ismerd meg a Traumatudatosokat!

Milyen érzés megélni egy súlyos traumát? Hogyan lehet szembenézni a bennünket ért nehéz helyzettel és mégis felülemelkedni rajta? Lehetséges traumatudatosan élni, és ha igen, miként?

Európai Szolidaritási Testület / EAC/A10/2021

A pályázati felhívás keretében többek közt az Európai Szolidaritási Testület program önkéntességi projektjeihez, szolidaritási projektjeihez nyújtható támogatás

KÖZÖSSÉG. HATÁS. JÖVŐ. konferencia

Bizalomépítés és társadalmi fenntarthatóság az ESG tükrében konferencia és az Effekt 2030 – A közösségi befektetések díjátadója

Közösségi Adománygyűjtés - Crowdfunding

Ha van egy jó ügyed, projekted, amire még nincs fedezet, tökéletes választás a közösségi adománygyűjtés! Ha Téged is érdekel, hogyan lehet közösségi adománygyűjtést indítani, de még nincs benne tapasztalatod, vagy szeretnéd eddigi gyakorlatodat fejleszteni, akkor várunk ingyenes webinárunkon!

ErasmusDays 2022

Fontosnak tartja az európai közösséget és a szakmai kapcsolatok bővítését? Szeretné megmutatni másoknak is a projektjét? Kíváncsi az Erasmus+ program kínálta lehetőségekre és érdeklik mások projekteredményei? Van egy jó Erasmus élménye vagy története, amit szívesen megosztana másokkal is?

Stratégiai tervezés képzés

A stratégiai tervezés segít a szervezeteknek, közös ügyért szerveződő csoportoknak valódi társadalmi változást elérni.

Social media kommunikáció civil szervezeteknek

A social media tréning gyakorlatias tudást ad át, amit a gyakorlatba átültetve sokat fejlődhet egy civil szervezet közösségi kommunikációja. A tréning interaktív, ahol minden résztvevő javaslatokat kaphat a saját social media tevékenységére is.