Theory of Change: A workshop to plan the future

As charities or social movements, we often have a clear idea of what our vision, missions and activities are. But when it comes to building a clear strategy that encompasses everything to forecasting our strategic moves for the next 12 months, things can get a lot more fuzzier.

II. Forrás és Innovációs Konferencia

Az Esély és Részvétel Közhasznú Egyesület, az ERGO Európai Regionális Szervezet, a Miskolci Egyetem és a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Önkormányzat közös együttműködéssel szakmai konferenciát szervez. A rendezvény a 2021-2027 közötti időszak fejlesztéspolitikai céljait és támogatási lehetőségeit mutatja be a civil szervezetek és partnereik számára.

Storytelling workshop civil szervezeteknek

A hatékony kommunikáció alapjait a civil szektorban is a történetek képezik. A storytelling, vagyis a történetmesélés módszertana lehetővé teszi, hogy érzelmeket váltsunk ki a hallgatóságból, amivel pedig hatást tudunk elérni.

Válság a szociális szektorban - hogyan segíthetnek az önkéntesek?

Kapacitásbővítés önkéntesekkel - lehetőségek a szociális intézmények/szervezetek számára - Az Önkéntes Központ Alapítvány szeretettel hívja önkéntesség témájú workshopjára a szociális területen működő szervezetek képviselőit, munkatársait.

Emberi jogi nap – 2022

Amennyiben tanár vagy, iskolában dolgozol, iskolába jársz, iskolába fogsz dolgozni vagy egyszerűen érdekel, milyen esélyei vannak az emberi jogi oktatásnak a mai Magyarországon, szeretettel várunk az EJHA emberi jogi napjára.

SozialMarie - Kérdések & Válaszok

Ha pályázni tervezel a SozialMarie-ra, akkor vegyél részt online Kérdések & Válaszok eseményükön, ahol megtudhatod, mitől jó egy pályázat.

Pro Filii Alapítvány pályázata

A Pro Filii Alapítvány pályázatot hirdet civil és nonprofit szervezetek, valamint magánszemélyek számára olyan közösségi célokat szolgáló, közérdekű, vagy humánus okokból megvalósítandó tevékenységek, civil kezdeményezések támogatására.

Kárpátok Gyorssegély Alap Ukrajnáért

A Kárpátok Alapítvány Gyorssegély Alapjából támogatás igényelhető az Ukrajnában dúló háború okozta krízis, menekültválság kezelésére irányuló civil kezdeményezések finanszírozására.

A nyitva! fesztivál

A projekt a KÉK - Kortárs Építészeti Központ és Erzsébetváros Önkormányzata szervezésében valósul meg azzal a céllal, hogy ösztönözzük a kerület régóta üresen álló épületeinek, helyiségeinek közösségi célú hasznosítását. Ennek érdekében szervezzük meg már negyedik alkalommal a Nyitva! Kiadó Üzletek Fesztiválját 2023 tavaszán.

Szavazzon az Év Fővárosi Civil Szervezetére!

2022. december 1-jével indult első alkalommal az "Év Fővárosi Civil Szervezetéről" szóló lakossági szavazás. Kérjük, december 31-ig adja le szavazatát a civil.budapest.hu/civildij oldalon!