Adatvizualizáció a köz szolgálatában

A K-Monitor által életre hívott a Code For Hungary (code4.hu) önkéntes programozókból álló közösség szervezésében Adatvizualizáció a köz szolgálatában címmel Bátorfy Attila, az Átló projekt vezetője tart előadást az elmúlt évek tapasztalatairól.

ULE10 támogatói buli

Idén ünnepli az Utcáról Lakásba! Egyesület a 10. születésnapját!

Social media kommunikáció civil szervezeteknek

A social media tréning gyakorlatias tudást ad át, amit a gyakorlatba átültetve sokat fejlődhet egy civil szervezet közösségi kommunikációja. A tréning interaktív, ahol minden résztvevő javaslatokat kaphat a saját social media tevékenységére is.

Az otthon meleg-e?

A HFH International Hungary Nonprofit Kft., mint Szervező és adatkezelő a jelen szabályzatban és adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott "Hon-vágy" címmel fotópályázatot szervez.

Magyar–Lengyel Nem-kormányzati Együttműködési Program

Magyarország Külgazdasági és Külügyminisztériuma és Lengyelország Külügyminisztériuma pályázatot hirdetnek nem-kormányzati szervezetek számára. A Magyar–Lengyel Nem-kormányzati Együttműködési Program célja egymás alaposabb megismerése, a két ország civil társadalmi együttműködésének erősítése.

Kerékpárral 7 határon át” 2023

A KTI Magyar Közlekedéstudományi és Logisztikai Intézet Nonprofit Kft. „Kerékpárral 7 határon át” címmel egyedi költségvetési támogatási lehetőséget hirdet a környezettudatos szemléletet erősítő, határokon átnyúló kerékpáros túrák, programok megvalósításához.