Kalendáriumunkban a civil szektort és a civil szervezeteket érintő legfontosabb eseményeket, határidőket találja, hogy ne maradjon le semmiről, ami Önnek, vagy szervezetének fontos lehet! Sőt! Ha szeretné, akkor a naptár ikonra kattintva betöltheti a dátumokat levelező programja naptárába, így az mindig tudja figyelmeztetni, ha határidő közeleg! Jó böngészést kívánunk!

 

Bevallási határidők

Minden bevallást, adatszolgáltatást, jelentést kizárólag elektronikus úton kell beadni az illetékes hatóságok felé, a kormányzati portálon, az Ügyfélkapun keresztül.
A NAV bevallásait kötelező alkalmazni. A bevallások számozása: év és nyomtatványszám (pl:2001, a 2020. évi 01-s nyomtatvány). A tájékoztatóban csak a nyomtatványszámot közöljük.

Új Nap - Új Remények pályázati kiírás

Pályázat

Az Új Nap - Új Remények tehát egy közösségi adománygyűjtő kampány, melynek központi eleme egy éjszaka végén induló és napfelkeltekor véget érő közös séta.

még
20
nap
2020. 07. 31.

E.ON csoport Pro Bono Program 2020

Pályázat

Pályázati felhívás nonprofit szervezetek számára szakértelmen alapuló pro bono támogatás igénybevételére

még
13
nap
2020. 07. 24.

Az NKA Zeneművészet Kollégiuma pályázata

Pályázat

Pályázatot hirdet az NKA Zeneművészet Kollégiuma összművészeti profilú, nagy hagyományú, vagy újabb, innovatív, online megjelentetett internetes sajtótermékek támogatására.

még
12
nap
2020. 07. 23.

A Csoóri Sándor Alap pályázata

Pályázat

Pályázatot hirdet az Emberi Erőforrás Támogatáskezelő a Csoóri Sándor Alapból a népi kultúra közösségteremtő műfajainak támogatására.

még
12
nap
2020. 07. 23.

Pályázat média szervezeteknek

Pályázat

Az Európai Bizottság pályázatot hirdet az Európai közszféra: új online média ajánlat fiatal európaiaknak című pilot projektben való részvételre média szervezeteknek.

még
11
nap
2020. 07. 22.

„Hankook Abroncsadományozás” Programfelhívás

Pályázat

A Hankook Tire Magyarország Kft. 2020-ban is, immáron kilencedik alkalommal hirdeti meg Abroncsadományozási Programját, amellyel a társadalom számára fontos tevékenységet végző országos és/vagy helyi hatókörű szervezeteket támogatja.

még
9
nap
2020. 07. 20.

Az Ars Sacra Fesztivál programsorozathoz való csatlakozás

Pályázat

Célunk, hogy az Ars Sacra Fesztivál programjain keresztül mai társadalmunk találkozzon a hagyományos zsidó-keresztény alapokon nyugvó európai kultúrával és fölfedezze annak sokrétű gazdagságát a művészet segítségével.

még
4
nap
2020. 07. 15.

Európa a polgárokért online információs napok 2020 nyarán

Esemény

Tematikus információs napokat szervez 2020 júniusában, júliusában és augusztusában a Tempus Közalapítvány az Európa a polgárokért program testvérvárosi találkozók, városok hálózatai és civil társadalmi projektek pályázati kategóriáiról.

még
3
nap
2020. 07. 14.

Életigenlő társadalmat és gazdaságot!

Esemény

Szeretettel várunk mindenkit a Magyar Természetvédők Szövetsége Életigenlő társadalmat és gazdaságot! online szeminárium sorozata következő két alkalmán, július 2-án és 9-én

még
0
nap
2020. 07. 09.

Hungarikum pályázat 2020

Pályázat

Pályázatot hirdet az Agrárminisztérium a nemzeti értékek és hungarikumok gyűjtésének, népszerűsítésének, megismertetésének, megőrzésének és gondozásának támogatására.

még
0
nap
2020. 07. 01.