Kalendáriumunkban a civil szektort és a civil szervezeteket érintő legfontosabb eseményeket, határidőket találja, hogy ne maradjon le semmiről, ami Önnek, vagy szervezetének fontos lehet! Sőt! Ha szeretné, akkor a naptár ikonra kattintva betöltheti a dátumokat levelező programja naptárába, így az mindig tudja figyelmeztetni, ha határidő közeleg! Jó böngészést kívánunk!

 

Bevallási határidők

Minden bevallást, adatszolgáltatást, jelentést kizárólag elektronikus úton kell beadni az illetékes hatóságok felé, a kormányzati portálon, az Ügyfélkapun keresztül.
A NAV bevallásait kötelező alkalmazni. A bevallások számozása: év és nyomtatványszám (pl:2001, a 2020. évi 01-s nyomtatvány). A tájékoztatóban csak a nyomtatványszámot közöljük.

evosoft 2020 pro bono program

Pályázat

Az evosoft Hungary Kft., együttműködésben az Önkéntes Központ Alapítvánnyal, újra meghirdeti nonprofit szervezetek számára, az informatikai pro bono programját.

még
0
nap
2020. 03. 30.

A fenntartható jövőért

Pályázat

Nyílt pályázat ifjúsági közösségek és ifjúsági civil szervezetek közösségépítő programjainak támogatására.

még
0
nap
2020. 03. 13.

Hozz programot a Bánkitó Fesztiválra!

Pályázat

Civil-kulturális pályázatfelhívásunkra olyan programötleteket várunk, amelyek kritikusan gondolkoznak a magyarságról, az identitásról, illetve a „hazaszeretet” és a „nemzetterápia” fogalmairól.

még
0
nap
2020. 03. 08.

Vodafone Digitális Díj

Pályázat

A Vodafone Magyarország Alapítvány idén is meghirdeti a 15 millió forint összdíjazású Vodafone Digitális Díjat, mellyel célja, hogy olyan kész innovációkat találjon és jutalmazzon, melyek a társadalmi jót, a felzárkózást segítik elő.

még
0
nap
2020. 03. 06.

Művészeti Program pályázati kiírása 2020

Pályázat

A pályázat célja, hogy anyagi támogatást nyújtson a kulturális értékek védelméhez és gyarapításához, a művészeti és történeti hagyományok megőrzéséhez, a magas színvonalú művészi alkotómunka feltételeinek megerősítéséhez.

még
0
nap
2020. 03. 06.