Kalendáriumunkban a civil szektort és a civil szervezeteket érintő legfontosabb eseményeket, határidőket találja, hogy ne maradjon le semmiről, ami Önnek, vagy szervezetének fontos lehet! Sőt! Ha szeretné, akkor a naptár ikonra kattintva betöltheti a dátumokat levelező programja naptárába, így az mindig tudja figyelmeztetni, ha határidő közeleg! Jó böngészést kívánunk!

 

Bevallási határidők

Minden bevallást, adatszolgáltatást, jelentést kizárólag elektronikus úton kell beadni az illetékes hatóságok felé, a kormányzati portálon, az Ügyfélkapun keresztül.
A NAV bevallásait kötelező alkalmazni. A bevallások számozása: év és nyomtatványszám (pl:2001, a 2020. évi 01-s nyomtatvány). A tájékoztatóban csak a nyomtatványszámot közöljük.

Pályázat egyéni és csoportos coaching alkalmakra

Pályázat

A Coaching Mindenkié Egyesület 2020-ban meghirdeti pályázati programját, amelynek célja nonprofit vagy közhasznú szervezetek támogatása, hogy stratégiai, folyamatirányítási és közösségépítő feladataikban eredményes fejlődést érjenek el

még
5
nap
2020. 10. 31.

ARTtransfer-díj

Pályázat

Pályázatot hirdet szervezetek és magánszemélyek kortárs művészet közvetítéséért végzett munkájának elismerésére a Ludwig Múzeum – Kortárs Művészeti Múzeum

még
0
nap
2020. 10. 25.

V. Tantermi Színházi Projekt

Pályázat

Pályázatot hirdet a FÜGE produkció az V. Tantermi Színházi Projektben való részvételre színházaknak, alkotóknak és alkotócsoportoknak

még
0
nap
2020. 10. 21.

Ön választ, mi segítünk

Pályázat

A TESCO-GLOBAL Zrt. az Effekteam Egyesület közreműködésével nyolcadik alkalommal hirdeti meg Ön választ, mi segítünk elnevezésű pályázatát, melynek célja a helyi közösségek támogatása

még
0
nap
2020. 10. 14.

Az Év Honlapja 2020

Pályázat

A Magyar Marketing Szövetség és az Internet Marketing Tagozat idén 19. alkalommal hirdeti meg a digitális megmérettetést, amelyre a szakmai zsűri a legfrissebb idei honlapokat és a legjobb digitális megoldásokat várja.

még
0
nap
2020. 10. 14.

Önkéntességért Díj 2020

Pályázat

Az idei év megmutatta, hogy a kisebb helyi közösségek önkéntes kezdeményezéseitől a civil szervezeteken át az állami - önkormányzati fenntartású intézményekig, egyre többen ismerik fel, az önkéntes programokban rejlő lehetőségeket és az önkéntesekkel való együttműködés pozitív hatását.

még
0
nap
2020. 10. 02.

Pályázat a 2021-es Europa Nostra Díjakra

Pályázat

Az Európai Unió és az Europa Nostra pályázatot hirdet a 2021-es Európai Unió Kulturális Öröksége Díjak / Europa Nostra Díjak odaítélésére.

még
0
nap
2020. 10. 01.