Kalendáriumunkban a civil szektort és a civil szervezeteket érintő legfontosabb eseményeket, határidőket találja, hogy ne maradjon le semmiről, ami Önnek, vagy szervezetének fontos lehet! Sőt! Ha szeretné, akkor a naptár ikonra kattintva betöltheti a dátumokat levelező programja naptárába, így az mindig tudja figyelmeztetni, ha határidő közeleg! Jó böngészést kívánunk!

 

Bevallási határidők

Minden bevallást, adatszolgáltatást, jelentést kizárólag elektronikus úton kell beadni az illetékes hatóságok felé, a kormányzati portálon, az Ügyfélkapun keresztül.
A NAV bevallásait kötelező alkalmazni. A bevallások számozása: év és nyomtatványszám (pl:2001, a 2020. évi 01-s nyomtatvány). A tájékoztatóban csak a nyomtatványszámot közöljük.

Egészségfejlesztési Civil Expo - Az egészség összeköt

Esemény

Hiánypótló összefogásra hívjuk a magyar civil szervezetek képviselőit. Egészségtudományi egyetemként az egészségünk megőrzését, annak helyreállítását kiemelt prioritásként kezeljük a Semmelweis Egyetemen.

még
0
nap
2019. 11. 29.

Stratégiai tervezés – Képzés a Közélet Iskolájában

Képzés

A stratégiai működés abban segít, hogy célirányosan működjön egy szervezet, hogy ledobja az kiüresedett, már terhes szokásokat, hogy fejlődjön és sikereket érjen el a csoport, és hogy motiváltak maradjanak a tagok.

még
0
nap
2019. 11. 29.

Használd ki még jobban az Excel lehetőségeit!

Képzés

Rendszeresen, alapszinten használod az Excelt, de szeretnéd még jobban kihasználni a program lehetőségeit? 3 alkalmas ingyenes Excel tanfolyam indul a Morgan Stanley támogatásával.

még
0
nap
2019. 11. 28.

Online kommunikáció workshop

Képzés

A Budapesti Civil Információs Centrum szeretettel invitálja a civileket soron következő interaktív rendezvényére, melynek témája a civil szervezetek online kommunikációja lesz.

még
0
nap
2019. 11. 26.

ERASMUS+ köznevelési információs napok

Képzés

A Tempus Közalapítvány ismét információs napokat tart a köznevelési, szakképzési, felsőoktatási, felnőtt tanulási és ifjúsági szektorok munkatársai számára Budapesten és vidéken.

még
0
nap
2019. 11. 25.

Prezentációs készség fejlesztése

Képzés

Kedves civil szervezeti képviselők! Szeretettel ajánljuk figyelmükbe novemberi ingyenes egynapos képzésünket, amely a Prezentációs készség fejlesztése területét járja körül.

még
0
nap
2019. 11. 21.

A Prezentációs készség fejlesztése

Képzés

A képzés célja, hogy az előadói helyzetekbe kerülő személyeket felkészítse a sikeres prezentációk megtartására a sikert befolyásoló tényezők tudatosításával

még
0
nap
2019. 11. 21.

Időgazdálkodás

Képzés

Kedves civil szervezeti képviselők! Szeretettel ajánljuk figyelmükbe novemberi ingyenes egynapos képzésünket, amely az Időgazdálkodás területét járja körül.

még
0
nap
2019. 11. 19.

80 éves az OMIKE Művészakciója

Esemény

A Magyarországi Zsidó Hitközségek Szövetsége tisztelettel meghívja Önt és kísérőjét az OMIKE 80 éves Művészakciójára emlékező rendezvényére november 11-én a Goldmark terembe

még
0
nap
2019. 11. 11.

IV. HeroiKon Nemzetközi Konferencia

Esemény

Tegyél magadért, hogy tehess másokért! - November 7-én ismét megrendezik a IV. HeroiKon Nemzetközi Konferenciát

még
0
nap
2019. 11. 07.