<< 2019. November >>

Kalendáriumunkban a civil szektort és a civil szervezeteket érintő legfontosabb eseményeket, határidőket találja, hogy ne maradjon le semmiről, ami Önnek, vagy szervezetének fontos lehet! Sőt! Ha szeretné, akkor a naptár ikonra kattintva betöltheti a dátumokat levelező programja naptárába, így az mindig tudja figyelmeztetni, ha határidő közeleg! Jó böngészést kívánunk!

 

Bevallási határidők

Minden bevallást, adatszolgáltatást, jelentést kizárólag elektronikus úton kell beadni az illetékes hatóságok felé, a kormányzati portálon, az Ügyfélkapun keresztül.
A NAV bevallásait kötelező alkalmazni. A bevallások számozása: év és nyomtatványszám (pl:1901, a 2019. évi 01-s nyomtatvány). A tájékoztatóban csak a nyomtatványszámot közöljük.

Egészségfejlesztési Civil Expo - Az egészség összeköt

9
még 9 nap
2019. nov. 29.

Esemény

Hiánypótló összefogásra hívjuk a magyar civil szervezetek képviselőit. Egészségtudományi egyetemként az egészségünk megőrzését, annak helyreállítását kiemelt prioritásként kezeljük a Semmelweis Egyetemen.

Stratégiai tervezés – Képzés a Közélet Iskolájában

9
még 9 nap
2019. nov. 29.

Képzés

A stratégiai működés abban segít, hogy célirányosan működjön egy szervezet, hogy ledobja az kiüresedett, már terhes szokásokat, hogy fejlődjön és sikereket érjen el a csoport, és hogy motiváltak maradjanak a tagok.

Használd ki még jobban az Excel lehetőségeit!

8
még 8 nap
2019. nov. 28.

Képzés

Rendszeresen, alapszinten használod az Excelt, de szeretnéd még jobban kihasználni a program lehetőségeit? 3 alkalmas ingyenes Excel tanfolyam indul a Morgan Stanley támogatásával.

Online kommunikáció workshop

6
még 6 nap
2019. nov. 26.

Képzés

A Budapesti Civil Információs Centrum szeretettel invitálja a civileket soron következő interaktív rendezvényére, melynek témája a civil szervezetek online kommunikációja lesz.

CIVIL (NONPROFIT) SZERVEZETEK 2019-2020 - Működés, Számvitel, Adózás, Év végi feladatok

5
még 5 nap
2019. nov. 25.

Képzés

A konferencián kiderül, hogyan kapcsolódnak az adózási és számviteli előírások a szervezetek napi feladataihoz, mit mutatnak a számok a végzett tevékenységükről. A szervezetek mindennapjaiból vett példákon keresztül ismertetjük, hogy mire kell figyelni egy döntés meghozatalánál a jog, az adózás és a számvitel oldaláról.

ERASMUS+ köznevelési információs napok

5
még 5 nap
2019. nov. 25.

Képzés

A Tempus Közalapítvány ismét információs napokat tart a köznevelési, szakképzési, felsőoktatási, felnőtt tanulási és ifjúsági szektorok munkatársai számára Budapesten és vidéken.

Prezentációs készség fejlesztése

1
még 1 nap
2019. nov. 21.

Képzés

Kedves civil szervezeti képviselők! Szeretettel ajánljuk figyelmükbe novemberi ingyenes egynapos képzésünket, amely a Prezentációs készség fejlesztése területét járja körül.

A Prezentációs készség fejlesztése

1
még 1 nap
2019. nov. 21.

Képzés

A képzés célja, hogy az előadói helyzetekbe kerülő személyeket felkészítse a sikeres prezentációk megtartására a sikert befolyásoló tényezők tudatosításával

Időgazdálkodás

2019. nov. 19.

Képzés

Kedves civil szervezeti képviselők! Szeretettel ajánljuk figyelmükbe novemberi ingyenes egynapos képzésünket, amely az Időgazdálkodás területét járja körül.

80 éves az OMIKE Művészakciója

2019. nov. 11.

Esemény

A Magyarországi Zsidó Hitközségek Szövetsége tisztelettel meghívja Önt és kísérőjét az OMIKE 80 éves Művészakciójára emlékező rendezvényére november 11-én a Goldmark terembe

<< 2019. November >>