<< 2019. December >>

Kalendáriumunkban a civil szektort és a civil szervezeteket érintő legfontosabb eseményeket, határidőket találja, hogy ne maradjon le semmiről, ami Önnek, vagy szervezetének fontos lehet! Sőt! Ha szeretné, akkor a naptár ikonra kattintva betöltheti a dátumokat levelező programja naptárába, így az mindig tudja figyelmeztetni, ha határidő közeleg! Jó böngészést kívánunk!

 

Bevallási határidők

Minden bevallást, adatszolgáltatást, jelentést kizárólag elektronikus úton kell beadni az illetékes hatóságok felé, a kormányzati portálon, az Ügyfélkapun keresztül.
A NAV bevallásait kötelező alkalmazni. A bevallások számozása: év és nyomtatványszám (pl:1901, a 2019. évi 01-s nyomtatvány). A tájékoztatóban csak a nyomtatványszámot közöljük.

Használd ki még jobban az Excel lehetőségeit!

5
még 5 nap
2019. dec. 12.

Képzés

Rendszeresen, alapszinten használod az Excelt, de szeretnéd még jobban kihasználni a program lehetőségeit? Következő Excel képzésünkön a logikai függvényekkel ismerkedhetsz meg.

Számítógép-kezelői miniképzés

3
még 3 nap
2019. dec. 10.

Képzés

Meghívó a Budapesti Civil Információs Centrum számítógép-kezelői miniképzésére a Google böngészőprogramról és irodai alkalmazásokról

<< 2019. December >>