Kalendáriumunkban a civil szektort és a civil szervezeteket érintő legfontosabb eseményeket, határidőket találja, hogy ne maradjon le semmiről, ami Önnek, vagy szervezetének fontos lehet! Sőt! Ha szeretné, akkor a naptár ikonra kattintva betöltheti a dátumokat levelező programja naptárába, így az mindig tudja figyelmeztetni, ha határidő közeleg! Jó böngészést kívánunk!

 

Bevallási határidők

Minden bevallást, adatszolgáltatást, jelentést kizárólag elektronikus úton kell beadni az illetékes hatóságok felé, a kormányzati portálon, az Ügyfélkapun keresztül.
A NAV bevallásait kötelező alkalmazni. A bevallások számozása: év és nyomtatványszám (pl:2001, a 2020. évi 01-s nyomtatvány). A tájékoztatóban csak a nyomtatványszámot közöljük.

Használd ki még jobban az Excel lehetőségeit!

Képzés

Rendszeresen, alapszinten használod az Excelt, de szeretnéd még jobban kihasználni a program lehetőségeit? Következő Excel képzésünkön a logikai függvényekkel ismerkedhetsz meg.

még
0
nap
2019. 12. 12.

Számítógép-kezelői miniképzés

Képzés

Meghívó a Budapesti Civil Információs Centrum számítógép-kezelői miniképzésére a Google böngészőprogramról és irodai alkalmazásokról

még
0
nap
2019. 12. 10.