Kalendáriumunkban a civil szektort és a civil szervezeteket érintő legfontosabb eseményeket, határidőket találja, hogy ne maradjon le semmiről, ami Önnek, vagy szervezetének fontos lehet! Sőt! Ha szeretné, akkor a naptár ikonra kattintva betöltheti a dátumokat levelező programja naptárába, így az mindig tudja figyelmeztetni, ha határidő közeleg! Jó böngészést kívánunk!

 

Bevallási határidők

Minden bevallást, adatszolgáltatást, jelentést kizárólag elektronikus úton kell beadni az illetékes hatóságok felé, a kormányzati portálon, az Ügyfélkapun keresztül.
A NAV bevallásait kötelező alkalmazni. A bevallások számozása: év és nyomtatványszám (pl:2001, a 2020. évi 01-s nyomtatvány). A tájékoztatóban csak a nyomtatványszámot közöljük.

Élő rendszerek élesben bemutatva

Esemény

Ezen a meetup-on több esetben élő rendszerek lesznek bemutatva működés közben, így egyes előadásokról nem lesz felvétel publikálva.

még
0
nap
2020. 02. 25.

Európa a polgárokért pályázati információs napok 2020 elején

Esemény

A Tempus Közalapítvány 2020 januárjában és februárjában is információs napokat szervez az Európa a polgárokért programról, kiemelten foglalkozva a testvérvárosi találkozókkal, városok hálózatai és európai emlékezet projektekkel.

még
0
nap
2020. 02. 06.

Pályázati workshop a 2020. évi Zöld Forrás pályázat, valamint az Agrárágazati civil szervezeteket támogató pályázat benyújtása kapcsán

Esemény

Az Agrárminisztérium (az előző évekhez hasonlóan) 2020-ban is segítséget kíván nyújtani a környezet- és természetvédelmi valamint, az agrárágazati civil szervezeteknek, hogy szakmai, valamint a tárca célkitűzéseihez is illeszkedő projektjeik megvalósításához vissza nem térítendő támogatásban részesülhessenek.

még
0
nap
2020. 02. 03.

Civilek Napja - Kapcsolatot teremtünk!

Esemény

Február 1-je 1998 óta a Civilek Napja. A Budapesti Civil Információs Centrum szeretettel várja Önt az országosan megrendezésre kerülő rendezvénysorozat budapesti programjára.

még
0
nap
2020. 02. 03.

XIII. Kerületi Civil Szervezetek Napja

Esemény

A Radnóti Miklós Művelődési Központ (RaM Colosseum) ad otthont idén is a XIII. kerületi civil napnak, ahol a szervezetek a folyosókon elhelyezett standoknál prospektusok, képek, tablók, filmvetítések segítségével mutatják be saját tevékenységüket, közülük többen bemutatót és interaktív workshopot is tartanak.

még
0
nap
2020. 02. 01.