Felelős Társadalomért Program

A KPMG 2021-ben újra meghirdeti „Felelős Társadalomért Program” pályázati programját, amelynek célja az egészségügy, az oktatás vagy a környezeti fenntarthatóság területén működő közhasznú szervezetek fenntartható, hatékony és átlátható működésének támogatása.

InnoMax Díj nonprofit és civil kategória

Az Invitech fontosnak tartja, hogy segítséget nyújtson azoknak a civil és nonprofit szervezeteknek, amelyek digitális eszközöket felhasználó, innovatív fejlesztési projektjeikhez, újításaikhoz keresnek támogatót az alábbi témakörökben.

Pályázat az ERA-NET COFUND és EJP COFUND programok közös nemzetközi pályázati felhívásaiban sikeresen szereplő magyar szervezetek támogatására

A Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Alapból meghirdetett felhívás célja, hogy az EU Horizont 2020 kutatási és innovációs keretprogram által társfinanszírozott és az NKFI Hivatal részvételével zajló ERA-NET COFUND, illetve European Joint Programme COFUND (EJP COFUND) programok közös nemzetközi pályázati felhívásaiban sikeresen szereplő magyar szervezetek számára a hazai finanszírozási keretet biztosítsa.

Van esély alapítvány pályázati felhívása

A Van Esély Alapítvány pályázatot hirdet hajléktalan és súlyosan bizonytalan lakhatásban élő egyének és családok komplex támogatására, a hajléktalanságból való kilépés érdekében.

Önkéntesfogadás egyről a kettőre!

Online felkészítő olyan szervezeteknek és intézményeknek, akik az Európai Szolidaritási Testület támogatásával szeretnének önkéntes projektet megvalósítani.

Legyen a te iskolád is hős iskola!

Hosszútávú együttműködés, amelynek keretein belül a Hősök Tere Alapítvány által biztosított élményprogramokon vehettek részt pedagógusként a diákokkal, vagy akár a szülőkkel együtt.

Towards Collaborative Practice - tanulmányút

A tanulmányút lehetőséget biztosít szakemberek és fiatalok egy csoportjának, hogy több társadalmi vállalkozással való közvetlen kapcsolatfelvétel és eszmecsere révén felfedezzék a budapesti és magyarországi társadalmi vállalkozói szektort.