Ezt a cikket több mint 1 éve publikáltuk, ezért az itt megjelenő információk mára pontatlanok, elavultak lehetnek. A felmerülő hibákért, tévedésekért, elavult információkért nem vállalunk felelősséget.

„Belülről” – kiállítás fogvatartottak alkotásaiból

2011. június 02.

A Váltó-sáv Alapítvány (www.valtosav.hu) fogvatartottak és szabadultak beilleszkedését támogató segítő, civil szervezet 2008 óta működteti a Nyílt Társadalom Intézet Alapítvány támogatásával kutatási projektjét, melynek célja az előzetes letartóztatás, fogvatartás és a szabadulást követő beilleszkedés során elszenvedett diszkrimináció leküzdése.

A projekt egyik eleme az a pályázat volt, melyet 2010 őszén hirdettünk meg: fogvatartottak alkotásait vártuk 4 kategóriában (képzőművészeti/festészet, grafikai, tárgyak, valamint irodalmi alkotások).

A pályázat lezárult, a beérkezett alkotások a Váltó-sáv Alapítvány működési helyén (1085 Budapest, Pál u. 2. 2. 10., kapucsengő van!) tekinthetők meg.

A „Belülről” kiállítás 2011. 06. 30-ig, minden péntek-szombat-vasárnap 10.00-18.00-ig várja az érdeklődőket. A belépés ingyenes.


Címkék
Egyéb, alapítványok hírei, kultúra, jogvédelem