Ezt a cikket több mint egy éve publikáltuk. Mindent megteszünk, hogy naprakész információt szolgáltassunk oldalunkon, de előfordulhatnak elavult információk korábbi bejegyzéseinkben.

A Budapesti Civil Információs Centrum segítő civil szervezeteket keres

Kedves civil szervezeti képviselők!

A koronavírus-járvány közepette az idős vagy egyéb egészségügyi okból rászoruló embertársainknak nyújtott segítség különösen fontos, hiszen a járvány okozta megbetegedések és következményei leginkább őket érintik, a fertőzésveszély miatt leginkább ők vannak a saját otthonukhoz kötve. Az olyan mindennapi szükségleteik, mint pl. a bevásárlás, a gyógyszer kiváltása, az ügyintézés, vagy bármilyen más segítség számukra rendkívül sokat jelent ebben a helyzetben.

A járvány magyarországi megjelenése óta már számos civil szervezet tagjai, tisztségviselői és önkéntesei végzik a rászorulók, idősek, krónikus betegek segítését. Civil Információs Centrumként szeretnénk ebbe a segítő folyamatba bekapcsolódni úgy, hogy honlapunkon közzétesszük azon civil szervezetek elérhetőségeit, akik részt vesznek/részt kívánnak venni az idős, krónikus beteg emberek, rászorulók megsegítésében. Ezzel egyfajta információs platformot kívánunk nyújtani a segíteni tudók és a segítségre szorulók között. Amennyiben az Önök szervezete szeretne élni a lehetőséggel, és szeretnék honlapunkon megjelentetni magukat, azt a cic@szazadveg.hu email címre adott válaszlevélben jelezhetik felénk, az alábbi adatok megadásával:

Civil szervezet neve
Mely településeken/kerületben tud segíteni
A segítségnyújtás megnevezése
Kapcsolattartó neve
Kapcsolattartó telefonszáma
Kapcsolattartó email címe

A GDPR rendelet értelmében a szervezet képviselőjének/kapcsolattartójának személyes adatait kizárólag a fent említett célokhoz kapcsolódóan, és csak akkor kezeljük, ha ehhez önkéntesen és kifejezetten a hozzájárulásukat adják!

forrás: Budapesti Civil Információs Centrum