Ezt a cikket több mint egy éve publikáltuk. Mindent megteszünk, hogy naprakész információt szolgáltassunk oldalunkon, de előfordulhatnak elavult információk korábbi bejegyzéseinkben.
A Fővárosi Törvényszék Polgári Kollégiuma Civil és Egyéb Cégnek nem minősülő Szervezeteket Nyilvántartó Csoportja az általa nyilvántartott szervezetek részére „A civil szervezetek nyilvántartásának aktuális kérdései” címmel
 
2015. november 26-án 10:00 órakor
 
előzetes regisztrációhoz kötött tájékoztatást tart.
 
Helye: Fővárosi Törvényszék 1055 Budapest Markó u. 27. II. emelet 55.
 
A tájékoztatáson való részvétel a terem korlátozott befogadóképessége – maximum 70 fő – miatt regisztrációhoz kötött! Kérjük a Fővárosi Törvényszék Polgári Kollégiuma Civil és Egyéb Cégnek
nem minősülő Szervezeteket Nyilvántartó Csoportja által nyilvántartott szervezetek érdeklődő képviselőit, ha részt kívánnak venni az előadáson, akkor jelentkezésüket elektronikus úton szíveskedjenek eljuttatni a Fővárosi Törvényszék Sajtó- és Nemzetközi Kapcsolatok Osztályához a sajto@fovarosit.birosag.hu e-mail címre 2015. november 23. napján 16.00 óráig.
 
A jelentkezésben tüntessék fel a résztvevő, illetve a képviselt szervezet nevét.
 
A tájékoztatón a terem befogadóképessége miatt egy szervezettől csak egy képviselő tud részt venni.
 
Felhívjuk az érdeklődők figyelmét, hogy a regisztrációval egyidejűleg – a sajto@fovarosit.birosag.hu e-mail címen – jelezhetik azokat a témákat, amelyekről szívesen hallanának tájékoztatást.
 
A megadott időponton túl, vagy a létszám-kereten felül a jelentkezők regisztrálása nem lehetséges.
 
A sikeres regisztrációról visszajelzést küldünk.
 
Budapest, 2015. november 6.
 
Fővárosi Törvényszék Polgári Kollégium
 
forrás: birosag.hu