Ezt a cikket több mint egy éve publikáltuk. Mindent megteszünk, hogy naprakész információt szolgáltassunk oldalunkon, de előfordulhatnak elavult információk korábbi bejegyzéseinkben.

A Nyílt Társadalom Alapítványok 30 éve van jelen Magyarországon, és olyan szervezeteket, magánszemélyeket támogat, amelyek/akik aktív szerepet vállalnak a demokratikus értékek, a kisebbségi jogok, a sajtószabadság, a mindenki számára elérhető minőségi oktatás védelmében és érdekében. 

Az alábbiakban örömmel és büszkeséggel mutatjuk be azokat a szervezeteket, amelyeket 2015-ben Magyarországon támogattunk. 

Azért esett a választásunk 2015-re, hogy egy teljes évet tekinthessünk át, a 2016-os évre vonatkozó adatok ugyanis egyelőre nem állnak rendelkezésre. E rövid kiadványnak az a célja, hogy betekintést nyújtson a Magyarországon végzett munkánkba. A Nyílt Társadalom Alapítványok Magyarországon több mint harminc éve támogatja a civil társadalmat. Megjegyezzük, hogy a kiadványban azt a szervezetet nevezzük „magyar támogatottnak”, amelynek Magyarországon van a székhelye és/vagy jelentős tevékenységet folytat Magyarországon.

forrás, lista: opensocietyfoundations.org