Fogadd örökbe, fogadd el, tegyél érte, tegyél ellene, merj változtatni, adj vért, add nekünk adód 1%-át… Fontos üzenetek, de nem mindig akadálymentes a célba jutásuk. Azok az egyesületek, alapítványok, amelyek a változásért küzdenek nap mint nap, nehéz helyzetben vannak: pénz- és munkaerőhiány mellett végzik feladatukat erőn felül. Szeretnénk enyhíteni a terhüket, ezért a nonprofit szervezetek ingyen használhatják a Számlázz.hu #profi csomagját, sőt, már a QUiCK-et is, így jelentősen kevesebb adminisztráció vár rájuk a jövőben.

Így jelentkezhettek nonprofit szervezetként a Számlázz.hu #profi csomagjának ingyenes használatára!

  1. Ahhoz, hogy biztosítani tudjuk a kedvezményt, rendelkeznetek kell egy Számlázz.hu fiókkal. Ha nektek még nincs, regisztráljatok!
  2. Töltsétek ki a szervezet adataival az űrlapot!
  3. Ha mindent rendben találunk, élesítjük a rendszerben a Számlázz.hu #profi szolgáltatáscsomagját, és erről értesítünk a megadott elérhetőségen. 
 

A QUiCK egy átlátható és kézreálló pénzügyi nyilvántartó rendszer, amely nemcsak hasonló szellemben épül és fejlődik, mint a Számlázz.hu, de nagyon hasonlóan is gondolkodik, aminek nonprofitként igazán örülhettek: teljesen ingyen kezelhetitek pénzügyeiteket a QUiCK-ben. Ez azt jelenti, hogy a legmagasabb szolgáltatáscsomag, Multibox minden megoldását díjmentesen használhatjátok. Hogy miért jó ez nektek, arról a QUiCK részletesen ír a cikkében.

Így jelentkezhettek civil szervezetként a QUiCK díjmentes használatára!

  1. Regisztráljatok egy QUiCK fiókot a szervezet adataival (Számlázz.hu fiókodból bejelentkezés után a Beállítások/Fiók beállításai/Online pénzügyi adatkapcsolat menüponton keresztül)!
  2. Írjatok egy e-mailt a hello@riport.app címre a szervezet nevének megjelölésével, és a QUiCK ügyfélszolgálata beállítja a megfelelő jogosultságot!

Fontos tehát, hogy a QUiCK igényeteket külön adjátok le, függetlenül a Számlázz.hu #profi csomagjára való jelentkezéstől! Így is csak pár klikkelés, és jöhet a kvikkelés.  

 

 

Forrás és további információ: szamlazz.hu