Ezt a cikket több mint egy éve publikáltuk. Mindent megteszünk, hogy naprakész információt szolgáltassunk oldalunkon, de előfordulhatnak elavult információk korábbi bejegyzéseinkben.

Fogadd örökbe, fogadd el, tegyél érte, tegyél ellene, merj változtatni, adj vért, add nekünk adód 1%-át… Fontos üzenetek, de nem mindig akadálymentes a célba jutásuk. Azok az egyesületek, alapítványok, amelyek a változásért küzdenek nap mint nap, nehéz helyzetben vannak: pénz- és munkaerőhiány mellett végzik feladatukat erőn felül. Szeretnénk enyhíteni a terhüket, ezért a nonprofit szervezetek ingyen használhatják a Számlázz.hu #profi csomagját, sőt, már a QUiCK-et is, így jelentősen kevesebb adminisztráció vár rájuk a jövőben.

Így jelentkezhettek nonprofit szervezetként a Számlázz.hu #profi csomagjának ingyenes használatára!

  1. Ahhoz, hogy biztosítani tudjuk a kedvezményt, rendelkeznetek kell egy Számlázz.hu fiókkal. Ha nektek még nincs, regisztráljatok!
  2. Töltsétek ki a szervezet adataival az űrlapot!
  3. Ha mindent rendben találunk, élesítjük a rendszerben a Számlázz.hu #profi szolgáltatáscsomagját, és erről értesítünk a megadott elérhetőségen. 
 

A QUiCK egy átlátható és kézreálló pénzügyi nyilvántartó rendszer, amely nemcsak hasonló szellemben épül és fejlődik, mint a Számlázz.hu, de nagyon hasonlóan is gondolkodik, aminek nonprofitként igazán örülhettek: teljesen ingyen kezelhetitek pénzügyeiteket a QUiCK-ben. Ez azt jelenti, hogy a legmagasabb szolgáltatáscsomag, Multibox minden megoldását díjmentesen használhatjátok. Hogy miért jó ez nektek, arról a QUiCK részletesen ír a cikkében.

Így jelentkezhettek civil szervezetként a QUiCK díjmentes használatára!

  1. Regisztráljatok egy QUiCK fiókot a szervezet adataival (Számlázz.hu fiókodból bejelentkezés után a Beállítások/Fiók beállításai/Online pénzügyi adatkapcsolat menüponton keresztül)!
  2. Írjatok egy e-mailt a hello@riport.app címre a szervezet nevének megjelölésével, és a QUiCK ügyfélszolgálata beállítja a megfelelő jogosultságot!

Fontos tehát, hogy a QUiCK igényeteket külön adjátok le, függetlenül a Számlázz.hu #profi csomagjára való jelentkezéstől! Így is csak pár klikkelés, és jöhet a kvikkelés.  

 

 

Forrás és további információ: szamlazz.hu