Bértámogatás és táboroztatás civil felmérés

2020. május 28.

Civil szervezetek körében végzett felmérésünk második részében a bértámogatás és táboroztatás kérdését járjuk körbe.

Bértámogatás és táboroztatás civil felmérés

Kedves Civil partnerünk,

A NIOK Alapítvány a krízishez kapcsolódva hétről hétre pár kérdéssel jár körül egy területet, hogy a válaszok alapján minél hatékonyabban segíthessen.

Aktuális témáink ezúttal a munkavállalói bértámogatás és a táboroztatás kérdései. Mivel a bértámogatásról ellentétes információk jelentek meg, a NIOK a Minisztériumhoz fordult annak tisztázása érdekében, hogy ez jár-e civil szervezeteknek is. Ehhez kapcsolódva érdekel minket a civil szervezetek tapasztalata a témában. Másik fontos témánk a nyári táborok és táboroztatás. A Magyar Közlönyben május 21-én megjelent rendelet értelmében ugyanis a napközis táborok mellett az ottalvósok is engedélyezettek június 15-től. Kíváncsiak vagyunk, hogy milyen kihívásokkal néznek szembe ezen a területen a szervezetek és döntenek-e úgy, hogy ennek ellenére nem tartanak táborokat.

Fontos, hogy a kérdőív anonim módon kerül kitöltésre, az eredményeket pedig a NIOK Alapítvány felületein, összesítve tesszük majd közzé. Ha szeretnél személyesen, a saját postafiókodban is tájékoztatást kapni a felmérés eredményeiről, ha megosztanád részletesebben is a szervezeted helyzetét a kérdőív végén tudod megadni az email címedet, melyet titkosan kezelünk, és 6 hónap múlva törlünk. Személyes élményeket, történeteket pedig szívesen fogadunk a covid@niok.hu email címen.

Köszönjük, ha kitöltéseddel segítesz abban, hogy hatékony válaszokat adjunk közösen a krízis kihívásaira!

3 perces kérdőív: https://docs.google.com/forms/d/1YBcYiARX7seoBxLB9sxVQ1X5DbQlca2IJZe-h8YxY1I/viewform  


Címkék
munkavállalás, NIOK Alapítvány, gyermek, koronavírus, Covid-19