Ezt a cikket több mint egy éve publikáltuk. Mindent megteszünk, hogy naprakész információt szolgáltassunk oldalunkon, de előfordulhatnak elavult információk korábbi bejegyzéseinkben.

A Közép-európai Egyetem (CEU) civil és művészeti szervezetek számára szeretné rendezvényhelyszínként ingyenesen felajánlani budapesti belvárosi kampuszát. 400 fős Auditóriummal, 5-80 fős szekciótermekkel, tetőkerttel és vendéglátó egységekkel a CEU elsőrendű választás különböző események, képzések szervezéséhez. A CEU tapasztalt rendezvényszervező kollegák és befogadó légkör mellett modern környezetet, nyitott és összefüggő tereket, különtermeket, valamint a legújabb audiovizuális és egyéb technikai szolgáltatásokat biztosít. A helyszínekről bővebben az alábbi linken tájékozódhat: https://www.ceu.edu/rentals/hu/facilities

A CEU továbbra is nyitott civil partnerekkel való együttműködésre, közös projektek és események kidolgozására és megvalósítására, valamint művészeti programok és kiállítások helyszínének biztosítására.

Várják jelentkezését az alábbi email címen: civilrendezveny@ceu.edu 

Jelentkezéskor a szervezendő esemény részleteit, tartalom, időpont és várható létszám megjelölésével kell elküldeni. Amennyiben a saját eseményre történő helyszín biztosításán túl szeretne együttműködni a CEU-val közös projekt vagy esemény megvalósításában, írja meg elképzelését is a fenti email címre.