Ezt a cikket több mint egy éve publikáltuk. Mindent megteszünk, hogy naprakész információt szolgáltassunk oldalunkon, de előfordulhatnak elavult információk korábbi bejegyzéseinkben.

Kedves Barátunk,

Te is szeretnél jó vezető lenni?

„Abban hiszek, hogy a jó vezető folyamatosan tanul és fejleszti magát. És bár vezetési elméleteket el lehet sajátítani és érdemes ezeket ismerni - fontos, hogy mindenki megtalálja az egyéniségéhez  és saját értékrendjéhez legjobban illő vezetési stílust. A jó vezető az, akit a munkatársai tisztelnek, akiben bíznak, akivel együtt akarnak dolgozni, és akit kedvelni, szeretni is lehet. A jó vezető úgy bánik másokkal, mint ahogyan ő szeretné, hogy mások bánjanak vele.”

Várunk, hogy tarts velünk, hogy együtt dolgozzuk fel az A jó civil vezető témát a Civil Reggeli Programsorozat ötödik alkalmán, április 18-án kedden 8:00-kor.

Szakértőnk:

Meghívott Beszélgetőpartnerek:

Kerekasztal beszélgetésben közösen interaktívan, az életből hozott gyakorlatban megvalósult példák segítségével járjuk körbe az A jó civil vezető témakörét.

Majd kötetlen ismerkedéssel és közös reggelizéssel teremtünk platformot a szervezetek és a szakemberek találkozására. A képzők minden esetben önkéntes alapon adják tudásukat, Te a reggeli árát fizeted.

Várunk tehát, hogy tarts velünk:

Április 18.-án 8:00 és 10:00 között, a MagNet Közösségi Ház - Andrássy út 98 – Belső Udvarában
A Reggeli ára 1.500Ft/fő, az esemény regisztrációhoz kötött, melyet az alábbi linken tudsz megtenni:

https://goo.gl/lMONwE

Nézd meg a facebook eseményt itt: https://www.facebook.com/events/1452338908111856/

Csatlakozz hozzánk!