Hírek
Hír
Civil szervezetek pro bono szükségletei
2019. május 29.


176


A PILnet küldetése az, hogy a jog kínálta eszközök mindenki számára elérhetővé váljanak. Ennek a célnak az elérése érdekében önkéntes ügyvédeket vonunk be, illetve támogatunk abban, hogy szakértelmüket a civil társadalom támogatása érdekében fejtsék ki.

Civil szervezetek pro bono szükségletei

Kedves Civil Szervezet!

A PILnet küldetése az, hogy a jog kínálta eszközök mindenki számára elérhetővé váljanak. Ennek a célnak az elérése érdekében önkéntes ügyvédeket vonunk be, illetve támogatunk  abban, hogy szakértelmüket a civil társadalom támogatása érdekében fejtsék ki. Célunk, hogy hatékonyabb legyen a sérülékeny társadalmi csoportok pro bono támogatása. Azért, hogy közreműködésünk eredményesebb legyen kérjük, ossza meg velünk véleményét kitöltve ezt a rövid kérdőívet, amely néhány perc alatt kitölthető. Kérjük, hogy továbbítsa partnerei számára is! Köszönjük!
Ha kérdése merülne fel, kérjük, forduljon hozzánk a globalprobono@pilnet.org email címen!

Üdvözlettel,
A PILnet Csapata

Link a magyar nyelvű kérdőívhez
Link az angol nyelvű kérdőívhez
Pályázat
A Széchenyi 2020 keretében megjelent az „Elsőként lakhatás” című (VEKOP-7.1.5-16 kódszámú) felhívás.
Pályázat
A Széchenyi 2020 keretében megjelent a „Helyi klímastratégiák kidolgozása, valamint a klímatudatosságot erősítő szemléletformálás” című (KEHOP-1.2.1 kódszámú) egyszerűsített e ...
Pályázat
A Széchenyi 2020 keretében megjelent a „Szegregált élethelyzetek felszámolása komplex programokkal (ESZA)” című (VEKOP-7.1.4-16 kódszámú) felhívás.
Pályázat
Pályázatot hirdet az Európai Szolidaritási Testület Önkéntescsapatok tevékenysége kiemelt területeken címmel.
Pályázat
A főváros környezetvédelmi pályázatot hirdet
Címkék