CivilTech
Hírek
Hír
Civil szervezetek pro bono szükségletei
2019. május 29.


136


A PILnet küldetése az, hogy a jog kínálta eszközök mindenki számára elérhetővé váljanak. Ennek a célnak az elérése érdekében önkéntes ügyvédeket vonunk be, illetve támogatunk abban, hogy szakértelmüket a civil társadalom támogatása érdekében fejtsék ki.

Civil szervezetek pro bono szükségletei

Kedves Civil Szervezet!

A PILnet küldetése az, hogy a jog kínálta eszközök mindenki számára elérhetővé váljanak. Ennek a célnak az elérése érdekében önkéntes ügyvédeket vonunk be, illetve támogatunk  abban, hogy szakértelmüket a civil társadalom támogatása érdekében fejtsék ki. Célunk, hogy hatékonyabb legyen a sérülékeny társadalmi csoportok pro bono támogatása. Azért, hogy közreműködésünk eredményesebb legyen kérjük, ossza meg velünk véleményét kitöltve ezt a rövid kérdőívet, amely néhány perc alatt kitölthető. Kérjük, hogy továbbítsa partnerei számára is! Köszönjük!
Ha kérdése merülne fel, kérjük, forduljon hozzánk a globalprobono@pilnet.org email címen!

Üdvözlettel,
A PILnet Csapata

Link a magyar nyelvű kérdőívhez
Link az angol nyelvű kérdőívhez
Pályázat
A Széchenyi 2020 keretében megjelent az „Elsőként lakhatás” című (VEKOP-7.1.5-16 kódszámú) felhívás.
Pályázat
A Széchenyi 2020 keretében megjelent az „Intézményi ellátásról a közösségi alapú szolgáltatásokra való áttérés” elnevezésű (EFOP-2.2.5-17 kódszámú) felhívás.
Pályázat
The Netherlands Embassy in Budapest has opened two calls for applications. One call is for projects that are to be financed from our Human Rights Fund 2019, the other is for p ...
Pályázat
10 millió eurós támogatás Európa szerte, olyan civil szervezeteknek, akik online és offline is sokat tesznek a gyűlöletbeszéd, kirekesztés ellen és gyermekbiztonság ügyét is f ...
Pályázat
Pályázatot hirdet az Európai Szolidaritási Testület Önkéntescsapatok tevékenysége kiemelt területeken címmel.
Címkék