Ezt a cikket több mint 1 éve publikáltuk, ezért az itt megjelenő információk mára pontatlanok, elavultak lehetnek. A felmerülő hibákért, tévedésekért, elavult információkért nem vállalunk felelősséget.

Civil szervezetek pro bono szükségletei

2019. május 29.

A PILnet küldetése az, hogy a jog kínálta eszközök mindenki számára elérhetővé váljanak. Ennek a célnak az elérése érdekében önkéntes ügyvédeket vonunk be, illetve támogatunk abban, hogy szakértelmüket a civil társadalom támogatása érdekében fejtsék ki.

Civil szervezetek pro bono szükségletei

Kedves Civil Szervezet!

A PILnet küldetése az, hogy a jog kínálta eszközök mindenki számára elérhetővé váljanak. Ennek a célnak az elérése érdekében önkéntes ügyvédeket vonunk be, illetve támogatunk  abban, hogy szakértelmüket a civil társadalom támogatása érdekében fejtsék ki. Célunk, hogy hatékonyabb legyen a sérülékeny társadalmi csoportok pro bono támogatása. Azért, hogy közreműködésünk eredményesebb legyen kérjük, ossza meg velünk véleményét kitöltve ezt a rövid kérdőívet, amely néhány perc alatt kitölthető. Kérjük, hogy továbbítsa partnerei számára is! Köszönjük!
Ha kérdése merülne fel, kérjük, forduljon hozzánk a globalprobono@pilnet.org email címen!

Üdvözlettel,
A PILnet Csapata

Link a magyar nyelvű kérdőívhez
Link az angol nyelvű kérdőívhez


Címkék
jogvédelem, önkéntesség, civil jogszabályok