Ezt a cikket több mint egy éve publikáltuk. Mindent megteszünk, hogy naprakész információt szolgáltassunk oldalunkon, de előfordulhatnak elavult információk korábbi bejegyzéseinkben.

Jelentkezési határidő: folyamatosan aug. 31-éig

Az InDaHouse Önkéntes- és Gyerekközpont felépítéséhez keresünk önkénteseket. Az építkezés 2018 tavaszán indul és 2018 őszéig tart Hernádszentandráson. A célunk egy olyan ház, ami hosszú távon stabil alapja lesz a gyerekeket támogató munkánknak, ez a ház lesz a térség első önkéntes központja.

Mit csinál az InDaHouse?

Az önkénteseink minden hétvégén 420 kilométert utaznak azért, hogy foglalkozzanak a gyerekekkel Hernádszentandráson. A 0-6 évesekhez koragyerekkori fejlesztők járnak az otthonaikba, hogy a szülőket és a nagyobb testvéreket is be tudjuk vonni. Az iskolásoknak egyéni és csoportos foglalkozásokat tartunk, az iskolai szünetekben pedig táborokat szervezünk.

Másfél éve működik a társadalmi vállalkozásunk, az InDaHouse Vendégház, amelyben helyieknek szeretnénk munkahelyet teremteni. Jelenleg alkalmi munkavállalóként tudjuk őket alkalmazni.

Az egyik legfontosabb értékünk a hosszú távú elköteleződés. A munkánknak csak akkor van értelme, ha a gyerekeket elkísérjük az iskolai tanulmányaik végéig. Ehhez szeretnénk megteremteni a fizikai környezetet: építeni egy önkéntes- és gyerekközpontot, ami a következő évtizedekben szerepet vállal

a környék gyermekeinek előrejutásában, hátrányainak legyőzésében. Légy a hősünk, és építsük fel együtt ez a házat!

Kérjük, töltsd ki az alábbi jelentkezési lapot, ahol további praktikus információkat tudhatsz meg az építkezésről!

Jelentkezési lap:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSe4o42z93DoStgJI0tZFmy1N4qZRLVHJSCkJ81TIoTqahntkw/viewform

Az épülő központ oldala:

http://kozpont.indahousehungary.hu/

Videó:

https://www.youtube.com/watch?v=sWLUGcxdPMw

Építkezés Facebook eseménye:

https://www.facebook.com/events/171298630151064/