Ezt a cikket több mint egy éve publikáltuk. Mindent megteszünk, hogy naprakész információt szolgáltassunk oldalunkon, de előfordulhatnak elavult információk korábbi bejegyzéseinkben.

A nemzetközi #ErasmusDays 2021. október 14-16. között kerül megrendezésre, hogy együtt ünnepeljük az Erasmus+ programot és Európát. A háromnapos programsorozat keretében az Erasmus+ projektmegvalósítók eseményt szervezhetnek, amelyen keresztül bemutathatják eredményeiket és felhívhatják a figyelmet projektjükre. 

 A regisztráció 2021. június 1-jén nyílt meg, amelyről beszámolunk a honlapon és a közösségi média felületeinken. 

Júniustól az új Erasmus+ honlapon is reflektorfénybe kerül az #ErasmusDays, így az eseményt szervezők tippeket, inspirációt és extra támogatást kapnak az eseményeik népszerűsítéséhez, szervezéséhez és megvalósításához is. A programsorozat idei fókusza az előző Erasmus+ programszakasz (2014-2021) lezárása és a hétéves ciklus projekteredményeinek, sikereinek, legfontosabb pillanatainak és felejthetetlen élményeinek bemutatása lesz.

Tavaly 93 eseménnyel csatlakozott Magyarország a kezdeményezéshez, összesen 78 hazai intézmény és szervezet projektcsapata jelentkezett szervezőnek az Erasmus+ köznevelés, szakképzés, felnőtt tanulás, felsőoktatás és ifjúság szektorát képviselve. Az izgalmas programok országszerte 30 városban valósultak meg, amelyekről itt olvasható az összefoglalónk

 Csatlakozzon az idei #ErasmusDays szervezőihez június 1-jén, regisztrálja eseményét és mutassa meg projektjét a világnak!