Ezt a cikket több mint egy éve publikáltuk. Mindent megteszünk, hogy naprakész információt szolgáltassunk oldalunkon, de előfordulhatnak elavult információk korábbi bejegyzéseinkben.

A program, melynek az Intézmény ad otthont, várhatóan 2017. szeptember végén/október elején kerül megrendezésre egy tanítási napon, a délelőtti órákban, Budapesten, a XIII. kerületben.

Várjuk azoknak a civil szervezeteknek a jelentkezését, amelyek adott közcélú tevékenység reprezentánsai, szervezetüknél az iskolai közösségi szolgálatnak a jogszabályi előírásoknak megfelelő és kialakult gyakorlata van!

A jelentkezéseket a következő e-mail címre várjuk: lakatosi@pestesely.hu

Kérjük, hogy a jelentkezés a következőket tartalmazza:

  • szervezet neve
  • tevékenységének fő területe
  • a szervezet rövid bemutatása (maximum egy A4-es oldal terjedelemben)
  • a szervezet weboldala és egyéb elérhetőségei, kapcsolattartója
  • annak bemutatása, hogy mióta és milyen programokban került sor eddig iskolai közösségi szolgálatukat teljesítő fiatalok bevonására (maximum egy A4-es oldal)

Kérjük, hogy jelentkezésükhöz az utolsó egységes szerkezetbe foglalt, hatályos létesítő okiratot csatolni szíveskedjenek!

A jelentkezések beérkezési határideje: 2017. augusztus 15. 12:00 óra. A programban korlátozott számú civil szervezet részvételére van lehetőség. A részvétel objektív feltételei:

  • jogszerű működés,
  • a civil szervezet vállalja, hogy kiválasztása esetén a programon egy információs pulttal/standdal képviselteti magát,
  • a szervezet az iskolai közösségi szolgálat területén tapasztalattal rendelkezik.

A jelentkezések feldolgozása a beérkezés sorrendjében történik, visszajelzést 2017. szeptember 05-ig küldünk, a szervezet elektronikus elérhetőségére (e-mail címére).

Azoknak a civil szervezeteknek a jelentkezését, amelyek nem kerülnek kiválasztásra – hozzájárulásuk esetén – nyilvántartásunkba vesszük, és a későbbi, hasonló lehetőségek alkalmával felkeressük őket. Kérjük, az ezzel kapcsolatos jóváhagyásuk jelentkezésükkel egyidejű eljuttatását.