Ezt a cikket több mint egy éve publikáltuk. Mindent megteszünk, hogy naprakész információt szolgáltassunk oldalunkon, de előfordulhatnak elavult információk korábbi bejegyzéseinkben.

Igényelhetik:

  • helyi önkormányzatok - jogszabályban foglalt feladatai elősegítése érdekében,
  • Magyarországon bejegyzett közhasznú szervezetek - az általuk átvállalt állami vagy önkormányzati közfeladat ellátásának elősegítése érdekében,
  • egyház, egyházi jogi személyek - hitéleti feladataik elősegítése vagy az általuk végzett állami – így különösen oktatási, szociális, család-, gyermek- és ifjúságvédelmi – feladatok ellátásának elősegítése érdekében.

Hogyan lehet pályázni?

A pályázati kérelmeket a „kapcsolódó dokumentumok” menüpontban elérhető formanyomtatvány kitöltésével a Nébih Ügyfélprofil Rendszerén, vagy az e-papír oldalon keresztül kell benyújtani. A részletes pályázati feltételeket a pályázati felhívás tartalmazza.

A meghirdetett készletek – a kapcsolattartókkal történő időpont egyeztetés alapján – előzetesen megtekinthetőek. A pályázat kiírását az erdőről, az erdő védelméről és az erdőgazdálkodásról szóló 2009. évi XXXVII. törvény teszi lehetővé.

Bővebben: https://portal.nebih.gov.hu/faanyagok-kozerdeku-celu-igenylese