Ezt a cikket több mint egy éve publikáltuk. Mindent megteszünk, hogy naprakész információt szolgáltassunk oldalunkon, de előfordulhatnak elavult információk korábbi bejegyzéseinkben.

Szeptember 15-én egy informális este keretében ünnepli meg a fővárosi-civil kapcsolatokat a margitszigeti Kristály Színtérben a Fővárosi Önkormányzat. Az állófogadás célja, hogy a Fővárosi Önkormányzat kifejezze megbecsülését a civil szervezetek munkája iránt, és hogy személyesebbé váljon a két szféra közötti kapcsolat.

A részvétel feltétele az aktív partneri kapcsolat a Fővárosi Önkormányzattal, vagyis azon szervezetek regisztrációját tudjuk fogadni, amelyek vagy szerepelnek a Budapesti Civil Adatbázisban, vagy tagjai a Fővárosi Idősügyi Tanácsnak, a Fővárosi Érdekegyeztető Tanácsnak, a Budapesti Kábítószerügyi Fórumnak vagy a három fővárosi civil munkacsoport (Esélyteremtő Budapest, Nyitott Budapest, Zöld Budapest) valamelyikének. 

A rendezvényre erre a linkre kattintva lehet regisztrálni szeptember 9. 12:00 óráig, a Budapesti Civil Adatbázisba és/vagy civil munkacsoportba pedig ide kattintva lehet regisztrálni.