Ezt a cikket több mint egy éve publikáltuk. Mindent megteszünk, hogy naprakész információt szolgáltassunk oldalunkon, de előfordulhatnak elavult információk korábbi bejegyzéseinkben.

Hatékonyságnövelő nyári képzések civil szervezetek és önkénteseik számára

2019. június 13.

Képzéseink segítségével eredményesebb lehet a munkád! A SIMPACT tréningjeivel időt, pénzt és frusztrációt spórolhatsz meg, és jobb minőségű anyagokat készíthetsz.

SIMPACT tréningek

Tréningjeink rövidek (2-3 órásak), lényegre törőek és gyakorlatorientáltak. Ha további kérdéseid vannak, még 1-2 alkalmas ingyenes konzultációs lehetőséget is biztosítunk a képzést követő hetekben, hogy a hallottakat minél inkább a gyakorlatba tudd ültetni. Most két téma (és 2-2 időpont) közül választhatsz:

[1] DOKUMENTUM DIZÁJN WORDBEN # IGÉNYES MEGJELENÉSŰ DOKUMENTUMOK KÉSZÍTÉSE (SZÖVEGEK, TÁBLÁZATOK, KÉPEK FORMÁZÁSA)

  • Időpont: július 1. hétfő 16-19h VAGY július 8. hétfő 16-19h
  • Helyszín: ERSTE Bank székház (Budapest, Népfürdő utca 24-26.)
  • Hogyan növeli a hatékonyságot? Egy-egy Word dokumentum nem csak tartalmilag árul el sokat a szervezetünkről, de manapság sokan a formai megjelenésből is jelentős következtetéseket vonnak le (legyen az önkéntesfelhívás, forrásszerzési anyag vagy pályázati beszámoló). Van, amikor a tartalom csak 50%-ban számít, a másik fele az igényes (vagy igénytelen) megjelenés alapján történő benyomás. A képzésen nem grafikusokat képzünk, hanem felhívjuk a figyelmet olyan alapelvekre és a legtöbb felhasználó által nem használt Word funkciókra, melyekkel lényegesen igényesebb megjelenésű dokumentumokat tudunk készíteni. Tehát olyanokat várunk, akiknek nem ismeretlen a Word, viszont szeretnének még jobbak lenni a dokumentumok igényes formázásában.

[2] PROFI IDŐPONTSZERVEZÉS # MEGBESZÉLÉSEK GÖRDÜLÉKENY SZERVEZÉSE, TALÁLKOZÓK NYILVÁNTARTÁSA (GOOGLE NAPTÁR, DOODLE)

  • Időpont: június 24. hétfő 16-19h VAGY június 27. csütörtök 16-19h.
  • Helyszín: ERSTE Bank székház (Budapest, Népfürdő utca 24-26.)
  • Hogyan növeli a hatékonyságot? Egy aktív / pörgős / jól működő / megállás nélkül újító szervezetben elkerülhetetlen, hogy sok találkozót, megbeszélést és időhöz kötött feladatot kell napról-napra összehangolni. Fejben megjegyezni kihívás, és a határidőnapló sem a legkorszerűbb megoldás. Kollégákkal való találkozók szervezését nagy mértékben felgyorsítja, ha látják az elektronikus naptárunkat (akár csak azt, hogy elfoglaltak vagyunk-e vagy szabadok), és eleve szabad idősávra küldenek meghívót. A meghívó egy gombnyomásra bekerül mindenki naptárába, nem kell egyénileg beírogatni a részleteket. Egy-két kattintással látható az is, hogy mindenki igent mondott-e, nem kell erről emailben egyeztetni. A telefonunk – ha szeretnénk – a megbeszélés előtt mondjuk egy órával jelez, így nem felejtjük el… Csak néhány példa az előnyökre. Nem véletlen, hogy a cégeknél gyakorlatilag mindenütt valamilyen elektronikus rendszert használnak. A Google Naptár ingyenes, egyszerű, kiváló és más rendszerekkel is kompatibilis megoldást kínál civileknek is. A Doodle is ingyenes megoldás.

Itt jelentkezz >> https://forms.gle/LpDfBi1mqEY1dy4A9! Célszerűen minél hamarabb, de legkésőbb június 19-ig.

A képzéseket a SIMPACT dolgozta ki, és az ERSTE Bank munkatársai tartják meg önkéntesként. A részvétel ingyenes.
A képzések a CivilTech.hu programmal - melynek révén ingyenes, vagy kedvezményes IT megoldásokhoz, szoftverekhez juthat- együttműködésben valósulnak meg.

[A SIMPACT-RŐL] A SIMPACT NONPROFIT SZERVEZETEK MŰKÖDÉSÉT TESZI EREDMÉNYESEBBÉ, IMMÁR 9 ORSZÁGBAN. KOLLÉGÁINAK TÖBBSÉGE KÖZGAZDÁSZ, AKIK KORÁBBAN NEVES NAGYVÁLLALATOKNÁL TAPASZTALTÁK MEG, MILYEN ESZKÖZÖKKEL NÖVELHETŐ AZ EGYÉNI ÉS CSAPATSZINTŰ HATÉKONYSÁG. | WWW.SIMPACT.HU

Címkék
képzés, informatika, civil fejlesztés