Ezt a cikket több mint egy éve publikáltuk. Mindent megteszünk, hogy naprakész információt szolgáltassunk oldalunkon, de előfordulhatnak elavult információk korábbi bejegyzéseinkben.

Hősök Tere - Mindset és Bámészkodó hatás

A MagNet Bank KAP programjának keretében arra vállalkoztunk, hogy a befolyt támogatásból civil szervezetek munkatársainak tartunk Mindset és Bámészkodó hatás tréningeket. A tréningeken való részvétel ingyenes, de a korlátozott férőhelyek száma miatt az alábbi pályázat beküldésével lehet rá jelentkezni: https://forms.gle/HTKPMas1C7FPQsiW6

Jelentkezési határidő: május 31.

A tréning modul témájáról az alábbi linken olvashatsz bővebben.

A képzést olyan szervezeteket képviselőinek ajánljuk, akik munkájában kiemelten fontos a tudatosság és alapvető társadalmi problémák megoldására nyújtanak eszközöket. A nagyobb hatás elérése érdekében előnyben részesítjük azokat a szervezeteket, amelyek több munkatársuk részvételével pályáznak (a szervezet munkatársainak számától függően).

A pályázat elbírálásának főbb szempontjai:

  • a szervezet egy adott társadalmi probléma megoldására törekszik, kínál eszközöket
  • a szervezet a belső hatékonyság fejlesztésére aktívan törekszik, keres lehetőségeket
  • a szervezet munkatársai fontosnak tartják a társadalmi felelősségvállalást, egymást elfogadását, és ebben fejlődni is szeretnének
  • a tréningen részt szeretne venni a szervezet legalább 2-3 munkatársa (a szervezet létszámától függően)

FONTOS: A pályázat pozitív elbírálása még nem jelent garanciát a tréningen való részvételre. Ennek kritériuma, hogy a Hősök Tere a KAP programon keresztül erre finanszírozást kapjon, melynek eredménye legkésőbb június végén lesz elérhető! Ezután értesítünk minden kiválasztott szervezetet. A program keretében maximum 4 tréninget tudunk megszervezni, tréningenként 20 fő részvételével.