Hírek
Hír
Idén negyedik alkalommal nyitotta meg kapuit a "Sziget Bíróság"
2017. augusztus 11.


253


Augusztus 9. és 15. között ismét megtalálhatják a Sziget Fesztiválra érkezők a Civil Szigeten felállított "Sziget Bíróságot".

A fesztiválozók memóriajátékokkal, a bírósági eljárás lépéseit bemutató társasjátékkal, jogi activityvel, perszimulációval és izgalmas feladványokkal is tesztelhetik tudásukat. A helyszínen bírósági fogalmazók és titkárok mutatják be a magyar bírósági rendszert a hazai és külföldi látogatóknak. A játékok és a programok két nyelven, magyarul és angolul is elérhetőek. 
 
A fesztivál ideje alatt a Sziget Bíróság a Facebook (https://www.facebook.com/szigetbirosag/) oldalán is érdekes információkkal várja az érdeklődőket, itt a programokról további részleteket, híreket, fotókat találhatnak.
 
forrás: birosag.hu


Címkék

Pályázat
A Széchenyi 2020 keretében megjelent a „Társadalmi célú vállalkozások ösztönzése” című (GINOP-5.1.3-16 kódszámú) felhívás.
Pályázat
A Széchenyi 2020 keretében megjelent a Gyerekesély programok infrastrukturális háttere című (EFOP-2.1.2-16 kódszámú) felhívás.
Pályázat
A Széchenyi 2020 keretében megjelent a „Tanoda programok támogatása” című (EFOP-3.3.1-16 kódszámú) felhívás.
Pályázat
A Széchenyi 2020 keretében megjelent a „Nem állami szervezetek munkaerő-piaci szolgáltatásainak támogatása” című (GINOP-5.1.5-16 kódszámú) felhívás.
Pályázat
A Széchenyi 2020 keretében megjelent „A helyi identitás és kohézió erősítése” című (TOP-6.9.2-16 kódszámú) felhívás.
Címkék