CivilTech
Hírek
Hír
Idén negyedik alkalommal nyitotta meg kapuit a "Sziget Bíróság"
2017. augusztus 11.


179


Augusztus 9. és 15. között ismét megtalálhatják a Sziget Fesztiválra érkezők a Civil Szigeten felállított "Sziget Bíróságot".

A fesztiválozók memóriajátékokkal, a bírósági eljárás lépéseit bemutató társasjátékkal, jogi activityvel, perszimulációval és izgalmas feladványokkal is tesztelhetik tudásukat. A helyszínen bírósági fogalmazók és titkárok mutatják be a magyar bírósági rendszert a hazai és külföldi látogatóknak. A játékok és a programok két nyelven, magyarul és angolul is elérhetőek. 
 
A fesztivál ideje alatt a Sziget Bíróság a Facebook (https://www.facebook.com/szigetbirosag/) oldalán is érdekes információkkal várja az érdeklődőket, itt a programokról további részleteket, híreket, fotókat találhatnak.
 
forrás: birosag.hu


Címkék

Pályázat
A konstrukció alapvető célja a kevésbé fejlett régiókban élő fiatalok sikeres társadalmi integrációjának elősegítése képességeik kibontakoztatásával és közösségi aktivitásuk e ...
Pályázat
A Széchenyi 2020 keretében megjelent a „Társadalmi célú vállalkozások ösztönzése” című (GINOP-5.1.3-16 kódszámú) felhívás.
Pályázat
A Kormány a Partnerségi Megállapodásban célul tűzte ki az alacsony szén- dioxid kibocsátású gazdaság felé történő elmozdulás támogatását. A cél elérését a Kormány civil szerve ...
Pályázat
A szegénység és a társadalmi kirekesztődés elleni küzdelem kiemelt feladata az Európai Uniónak, ezért a 2020-as célkitűzések egyik konkrét vállalása, hogy az unión belül legal ...
Pályázat
A Széchenyi 2020 keretében megjelent a Gyerekesély programok infrastrukturális háttere című (EFOP-2.1.2-16 kódszámú) felhívás.
Címkék