Ezt a cikket több mint egy éve publikáltuk. Mindent megteszünk, hogy naprakész információt szolgáltassunk oldalunkon, de előfordulhatnak elavult információk korábbi bejegyzéseinkben.

Ha fiatalokkal dolgozol, és szívesen valósítanál meg projekteket nemformális módszerekkel, érdekel a helyi közösség vagy az ifjúsági munka fejlesztése, vagy szívesen tennél a fiatalok személyes vagy éppen szakmai fejlődéséért, ha úgy gondolod, szervezeted sokat nyerhet a nemzetközi kapcsolatokból akkor csatlakozz információs alkalmaikra. Tudd meg, milyen pályázati lehetőségeid vannak, és indítsd a tervezést velük!

Időpont: 20201. szeptember 6-14. (részletek a regisztrációs felületen)

Helyszín: Zoom

Az online információs sorozatokon bemutatásra kerülnek az Erasmus+ ifjúság és az Európai Szolidaritási Testület pályázati lehetőségei. Az alkalmakon általános tudást szerezhetsz a programokról, a pályázás menetéről, valamint projektspecifikus workshopokon, beszélgetéseken elmerülhetsz egy-egy téged érdeklő témában. Ismerd meg a pályázati rendszereket, tedd fel kérdéseidet a nemzeti iroda munkatársainak és oszd meg ötleteidet!

Kiket várnak? Minden érdeklődő civil szervezetet, oktatási intézményt, társadalmi vállalkozást, akik projekteket valósítanának meg IFJÚSÁGI területen és ehhez forrást keresnek.

A rendezvény ingyenes, de regisztrációhoz kötött.

Részletek és regisztráció ITT