Ezt a cikket több mint egy éve publikáltuk. Mindent megteszünk, hogy naprakész információt szolgáltassunk oldalunkon, de előfordulhatnak elavult információk korábbi bejegyzéseinkben.

Az idei kampány célja az újból megrendezésre kerülő adventi programok, karácsonyi vásárok, megyei vagy helyi adománygyűjtő civil kezdeményezések és rendezvények összegyűjtése, bemutatása, az adományozás népszerűsítése és az adományozók ösztönzése, a készülődés és ünnepvárás legszebb pillanatainak megmutatása. E kezdeményezés ennek apropóján a „Karácsonyváró” alcímet kapta. 

Idén tehát nem konkrét szervezetek kampányfilmjeinek hirdetését tűztük ki célul, hanem egy összegző, kedvcsináló filmet szeretnénk elkészíteni, amelyben bemutatnánk a Budapesten szervezett adománygyűjtéseket, akciókat, karácsonyi vásárokat és a civil szervezetek karácsonyi készülődését. Ehhez várjuk most az Önök közreműködését is! Amennyiben úgy érzik, hogy van olyan konkrét programjuk, amit szívesen hirdetnétek, vagy jól jönne egy kis promóció az adventi készülődésük kapcsán, vagy csak szívesen mutatnák meg szervezetük karácsonyi készülődését egyéb platformon is, akkor itt a remek alkalom! Amit mi a tervezett adventi kampányunkkal garantálni tudunk, hogy az elkészült anyagot minden kommunikációs felületünkön, illetve fizetett facebook hirdetés keretében népszerűsíteni fogjuk!

Technikai tudnivalók, amit fontos szem előtt tartani a videók elkészítése kapcsán: maximum fél perc terjedelmű, Full HD minőségű, 1920 x 1080 pixel-es felbontású, fekvő tájolásban felvett, jó minőségű hanggal és jól érthető beszéddel várjuk a felvételeket. Mivel a beérkezett anyagokból egy egységes videót fogunk szerkeszteni, kérjük, hogy a fenti paramétereknek mindenképp feleljenek meg a hozzánk küldött kisfilmek, ellenkező esetben sajnos nem fogjuk tudni azokat felhasználni.
 
Amennyiben részt kívánnak venni az akcióban úgy kérjük, hogy elkészített promóciós anyagaikat
2021. november 24. (szerda), 16:00-ig
küldjék meg a budapesticivil@gmail.com email címre!
 
A videó 2021. december 31-ig lesz látható a Civil Információs Portálon, facebook fizetett hirdetéseinkben valamint Központunk honlapján. 
 
Forrás: BCKSzK hírlevél