Ezt a cikket több mint 1 éve publikáltuk, ezért az itt megjelenő információk mára pontatlanok, elavultak lehetnek. A felmerülő hibákért, tévedésekért, elavult információkért nem vállalunk felelősséget.

Közeledik a civil szervezeti beszámolók benyújtásának határnapja!

2016. június 01.

Tájékoztatjuk Tisztelt Ügyfeleinket, hogy a május - június hónapban beérkező várhatóan nagy mennyiségű beszámolókra tekintettel az OBH Országos Nyilvántartási Irodája az ügyfélfogadási idejét meghosszabbítja

Tájékoztatjuk Tisztelt Ügyfeleinket, hogy a május - június hónapban beérkező várhatóan nagy mennyiségű beszámolókra tekintettel az OBH  Országos Nyilvántartási Irodája az ügyfélfogadási  idejét meghosszabbítja,  a következőképpen:
 
Hétfő-Csütörtök: 8.30-16.00
Péntek: 8.30-12.00
 
Felhívjuk a civil szervezetek szíves figyelmét, hogy ebben az időszakban a telefonhívások száma is megnövekszik. Amennyiben munkatársaink a leterhelt telefonvonalak miatt nem elérhetőek, kérjük, hogy kérdéseiket a civilinfo@obh.birosag.hu e-mail címen szíveskedjenek feltenni.
 
2015. január 1. napját követően az elektronikus útra kötelezett kérelmezőnek beszámolóját elektronikus úton kell benyújtania, az erre formára nem kötelezett kérelmező választása szerint elektronikus úton, vagy papír alapon is benyújthatja.
 
A beszámolók gyors és hatékony feldolgozása és az ügytorlódás elkerülése érdekében kérjük, hogy a beküldésnek csak egyik útját szíveskedjenek választani.
 
forrás: birosag.hu

Címkék
számviteli beszámoló, közhasznúsági melléklet, OBH