Ezt a cikket több mint egy éve publikáltuk. Mindent megteszünk, hogy naprakész információt szolgáltassunk oldalunkon, de előfordulhatnak elavult információk korábbi bejegyzéseinkben.

A kutatás célja a civil szervezetek hálózati, együttműködési állapotának és elvárásainak felmérése Lengyelországban, Szlovákiában és Magyarországon.

Tisztelt Civil szervezetek, kedves Barátaink,

Az alábbi linken megtaláljátok az Életfa Környezetvédő Szövetség EFOP 5.2.2 programjának kutatási űrlapját, mely a civil szervezetek hálózati kapcsolatait és affinitását méri fel.
 
Az űrlap kitöltése csak pár percet vesz igénybe, 3 országban indítottuk el, és minden országból egy-egy szervezet számára egy kétnapos, két fő részére szóló hétvégét sorsolunk ki Egerben (természetesen a zárkonferenciánk idejére :-) A kitöltők a kutatás eredményeit is megkapják digitális kiadvány formájában. A kutatás vezetője Sebestény István, akit már hallhattatok előadni Egerben is, szóval remélhetőleg tartalmas kiadvánnyal lesztek gazdagabbak.
 
Kérlek, hogy minél többen töltsétek ki az űrlapot! Szeretnénk Magyarországról egy nagyon pontos képet kapni, ezért ha úgy gondoljátok, a levelet és a linket szabadon tovább adhatjátok a saját kontakt-listátoknak, hírleveleitekben. 
 
Köszönettel: 

Gál Sándor, Csathó Tibor
Egri Civil Kerekasztal - Életfa Környezetvédő Szövetség