Ezt a cikket több mint egy éve publikáltuk. Mindent megteszünk, hogy naprakész információt szolgáltassunk oldalunkon, de előfordulhatnak elavult információk korábbi bejegyzéseinkben.

A program az Európai Unió által elfogadott több mint 26 milliárd euró támogatásból működik tovább 2021-2027 között. A következő 7 évben az Erasmus+ program fókusztémája az inklúzió, a digitalizáció, a környezetvédelem és a közügyekben való aktív társadalmi részvétel.

Az eddig megszokottaknak megfelelően most is megrendezésre kerülnek online pályázatíró rendezvényeink, amelyekre már megnyílt a regisztráció. 

A közelgő információs webináriumainkon is bemutatjuk a megújult Erasmus+ program 2012-2027-es szakaszának legfontosabb célkitűzéseit, prioritásait, valamint a főbb változásokat és újdonságokat. A rendezvények során emellett minden érdeklődőnek lehetősége lesz feltenni a kérdéseit.

A pályázatok benyújtásával kapcsolatos végleges információk a 2021-es frissített pályázati útmutatóban jelennek meg, amely várhatóan március végén válik elérhetővé, illetve az információs napokra és pályázatíró alkalmakra hamarosan lehet jelentkezni a honlapunkon.

Forrás: tka.hu