Hírek
Hír
Megvannak a 2019-es Közösségi Adományozási Program kedvezményezettjei!
2019. február 27.


635


Kiket támogathatsz idén a bank nyereségéből?

Lehetőséget biztosítunk arra, hogy ügyfeleink fontos ügyeket segítsenek a bank profitjából a társadalmi szervezeteket támogató kezdeményezésünkön - a Közösségi Adományozási Programon (KAP) - keresztül.

Ha ügyfelünk vagy, májusban megosztjuk veled, hogy pontosan hány forinttal járultál hozzá az éves nyereségünkhöz, és kérünk, rendelkezz ennek 10%-áról egy társadalmi szervezet javára. Olyan alapítványokat, egyesületeket, nonprofit gazdasági szervezeteket támogathatsz, melyek munkájukkal kiemelt társadalmi kihívásokra kínálnak megoldási lehetőségeket.

Örömmel mutatjuk be nektek a MagNet Bank 2019-es Közösségi Adományozási Programjába bejutott társadalmi szervezeteket kategóriák szerint. 

Lista a MagNet Bank oldalán.
Pályázat
A Széchenyi 2020 keretében megjelent az „Elsőként lakhatás” című (VEKOP-7.1.5-16 kódszámú) felhívás.
Pályázat
A Széchenyi 2020 keretében megjelent a „Helyi klímastratégiák kidolgozása, valamint a klímatudatosságot erősítő szemléletformálás” című (KEHOP-1.2.1 kódszámú) egyszerűsített e ...
Pályázat
A Széchenyi 2020 keretében megjelent a „Szegregált élethelyzetek felszámolása komplex programokkal (ESZA)” című (VEKOP-7.1.4-16 kódszámú) felhívás.
Pályázat
A Magyar Kórusok, Zenekarok és Népzenei Együttesek Szövetsége pályázatot hirdet Éneklő Magyarország címmel amatőr énekkarok munkájának szakmai elismerésére.
Pályázat
Az előadó-művészeti társaságiadó-támogatás 2019. január 1-jei megszüntetésével párhuzamosan a kormány kialakította az előadó-művészeti szféra költségvetési előirányzaton keres ...
Címkék