CivilTech
Hírek
Hír
Megvannak a 2019-es Közösségi Adományozási Program kedvezményezettjei!
2019. február 27.


492


Kiket támogathatsz idén a bank nyereségéből?

Lehetőséget biztosítunk arra, hogy ügyfeleink fontos ügyeket segítsenek a bank profitjából a társadalmi szervezeteket támogató kezdeményezésünkön - a Közösségi Adományozási Programon (KAP) - keresztül.

Ha ügyfelünk vagy, májusban megosztjuk veled, hogy pontosan hány forinttal járultál hozzá az éves nyereségünkhöz, és kérünk, rendelkezz ennek 10%-áról egy társadalmi szervezet javára. Olyan alapítványokat, egyesületeket, nonprofit gazdasági szervezeteket támogathatsz, melyek munkájukkal kiemelt társadalmi kihívásokra kínálnak megoldási lehetőségeket.

Örömmel mutatjuk be nektek a MagNet Bank 2019-es Közösségi Adományozási Programjába bejutott társadalmi szervezeteket kategóriák szerint. 

Lista a MagNet Bank oldalán.
Pályázat
A Széchenyi 2020 keretében megjelent a „Transznacionális együttműködések” című (EFOP-5.2.2-17 kódszámú) felhívás.
Pályázat
A Széchenyi 2020 keretében megjelent az „Elsőként lakhatás” című (VEKOP-7.1.5-16 kódszámú) felhívás.
Pályázat
A Széchenyi 2020 keretében megjelent a „Digitális környezet a köznevelésért” című (VEKOP-7.3.3-17 kódszámú) felhívás. A támogatásra rendelkezésre álló tervezett keretösszeg 1, ...
Pályázat
A Széchenyi 2020 keretében megjelent az „Intézményi ellátásról a közösségi alapú szolgáltatásokra való áttérés” elnevezésű (EFOP-2.2.5-17 kódszámú) felhívás.
Pályázat
Környezetbarát megoldásokat díjaz a Budapest Bank
Címkék