Ezt a cikket több mint egy éve publikáltuk. Mindent megteszünk, hogy naprakész információt szolgáltassunk oldalunkon, de előfordulhatnak elavult információk korábbi bejegyzéseinkben.

A kérdéseket szándékosan angolul hagytuk, mert maguk a képzések is angol nyelven folynak majd nemzetközi résztvevőkkel Európa különböző országaiban. Kattints a linkre a kitöltéshez:

https://goo.gl/forms/ozwcICktpe849yxE2

Ahogy sokan tudjátok, a NIOK része egy nagy nemzetközi hálózatnak, a TechSoupnak, amely a CivilTech programunk alapja, és a képzési programot ezen hálózat európai partnereivel szeretnénk összerakni. A partnerek hozzánk hasonlóan a szoftveradományozási program mellett még sok más digitális kompetenciát, online kommunikációt és adománygyűjtést segítő/fejlesztő szolgáltatást nyújtanak, így rengeteg tapasztalattal rendelkeznek ezeken a területeken.

A kérdőívvel kapcsolatos kérdésekkel Szegedi Andrea kolléganőnket tudjátok keresni az a.szegedi@niok.hu címen.
 
Ha van olyan partnerszervezetetek, akit szintén érdekelhet egy külföldi képzéssorozat a témában, kérjük, osszátok meg velük is a kérdőívet.
 
Előre is nagyon köszönjük a segítségeteket, és természetesen, nyertes projekt esetén, mindenkit tájékoztatunk a jelentkezési lehetőségről.