Ezt a cikket több mint egy éve publikáltuk. Mindent megteszünk, hogy naprakész információt szolgáltassunk oldalunkon, de előfordulhatnak elavult információk korábbi bejegyzéseinkben.

Kedves Barátaink!

Alapítványunknak kezdettől fogva célja, hogy ne csak láthatóan, de átláthatóan is működjön. Ehhez időről  időre meg kell állnunk kicsit, és visszatekintenünk, hogy mit és hogyan tettünk, milyen sikereink  vagy kudarcaink voltak, milyen kérdések és dilemmák merültek fel egy–egy tevékenységünk kapcsán. Szervezetünk életében 2014-ben került sor az első pályázati támogatásosztásra, a Ferencvárosi Gyermekalap kiírásán keresztül. A munka több fázisú volt, a kiírás előkészítésétől az összefoglaló beszámolóig, amelynek egy hosszabb változatát  itt  és egy rövidebb, két oldalas kivonatát olvashatjátok itt. 

A támogatottak megvalósították már az ígért programokat, már ők is, mi is máson dolgozunk, akkor kinek is lehet fontos egy ilyen összefoglaló?  Nekünk ez tükör és egyben muníció is a jövőbeli tervezésekhez, mert támogatást osztani korántsem könnyebb munka, mint gyűjteni! A támogatott szervezeteknek visszajelzés, támogatóinknak garancia, a kerületi közösségnek – s köztük a hozzánk majdan pályázóknak – információ és bátorítás, hogy gyertek bátran, mi így pályáztatunk! S nem utolsó sorban más támogatásosztást végző szervezetek fele  is egyfajta bemutatkozásként szolgálhat, amelyben lépésről lépésre bemutatjuk, hogyan is osztunk mi.

Köszönjük ha elolvassátok, s ha kérdésetek, megjegyzésetek van, forduljatok hozzánk bizalommal!

az FKA kuratóriuma