Ezt a cikket több mint egy éve publikáltuk. Mindent megteszünk, hogy naprakész információt szolgáltassunk oldalunkon, de előfordulhatnak elavult információk korábbi bejegyzéseinkben.

Rendezvényhez várhatóan Lengyelországból, Ausztriából, Magyarországról, Olaszországból, Dániából, Izlandról, Portugáliából csatlakoznak, de bármely európai ország résztvevőit szívesen látják!

Rendezvényük célja, hogy ösztönözze a tapasztalatcserét és segítse új együttműködések kialakítását a kultúra, a művészetek és a kulturális örökség területén

Időpont, helyszín: 2021. június 25., péntek, 11.00–12.30 CET; Zoom

Várják mindazon az oktatással-képzéssel foglalkozó szervezetek, vállalkozások, az informális csoportok képviselőit, akik érdeklődnek az európai együttműködések iránt a kultúra, művészetek és a kulturális örökség területén.

Hívják és várják egyaránt a tapasztalattal még nem rendelkező és az európai együttműködés területén már tapasztalt szervezetek képviselőit is.

Program a során bemutatásra kerülnek a művészetek, a kultúra, és az örökség területén már sikeresen megvalósított nemzetközi projektek, jó gyakorlatok. A résztvevők megismerkedhetnek az európai együttműködés társfinanszírozásának lehetőségeivel ezen a területen, különösen a Kreatív Európa programmal.

Mindemellett a program során lehetőséget biztosítunk arra is, hogy kisebb, közös érdeklődésű csoportok alakuljanak ki, megismerjék egymást, bemutassák egymásnak projekt-ötleteiket, hogy új partnerségek születhessenek....

A rendezvényről részletesebb információ itt található.

Részvételi szándéka esetén, ezen a linken regisztrálni június 23. éjfélig!