Ezt a cikket több mint egy éve publikáltuk. Mindent megteszünk, hogy naprakész információt szolgáltassunk oldalunkon, de előfordulhatnak elavult információk korábbi bejegyzéseinkben.

A sorozat három képzésből áll: 

Crowdfunding - Közösségi gyűjtés
Ha van egy jó ügyed, projekted, amire még nincs fedezet, tökéletes választás a közösségi adománygyűjtés! Ha érdekel, hogyan lehet közösségi adománygyűjtést indítani, de még nincs benne tapasztalatod, vagy szeretnéd eddigi gyakorlatodat fejleszteni, akkor várunk ingyenes webinárunkon!
Időpont: 2022. május 19. (csütörtök) 14:00-15.00
Jelentkezz ITT!
 
Ha nem jönnél képzésünkre, de indítanál kampányt, találkozzunk az Adjukössze-hu-n, ahol, közösségi adománygyűjtést indítva konkrét célra konkrét összeget tudsz gyűjteni! 
Jól ismert platformon látványos kommunikációval indíthatsz gyűjtést, melyben szakmai támogatást nyújtunk, segítünk gyűjtésedet sikerre vinni. Lépj be a felületre és töltsd fel kampányod online!
 
Második képzésünk: Adománygyűjtés eseményeken - Engaging Donors Through Events – In-Person & Virtually. Angol nyelvű képzés külföldi szakértők előadásában.
A forrásszervezés egy jelentős területe az események szervezése és az eseményeken keresztüli adománygyűjtés. Ez a terület nagy potenciált hordoz, azonban vannak keretei és adott esetben nehézségei, amelyek befolyásolják a sikert.
Külföldi szakértőkön keresztül szeretnénk bemutatni, hogyan lehet az esemény fundraising-et jól csinálni.
A képzés másik területe a major donor fundraising, melyen szeretnénk bemutatni, hogyan tud szervezeted jelentős adományozó magánszemélyekből támogatói adatbázist építeni.
Időpont: 2022. június 2. (csütörtök) 16:00-17.00
 Jelentkezz ITT!

A képzéssorozat utolsó eleme:
Online adománygyűjtés és rendszeres adományozói bázis építése. Hogyan használd hatékonyan bankkártyás fizető felületedet? - 2022. június 14. 14.00 - 15.00
Regisztráció: ITT 
 
Várunk képzéseinken, illetve Adjukössze platformunkon!