Ezt a cikket több mint egy éve publikáltuk. Mindent megteszünk, hogy naprakész információt szolgáltassunk oldalunkon, de előfordulhatnak elavult információk korábbi bejegyzéseinkben.

Pályázati felhívás stratégiai partnerség kialakítására civil szervezetek számára

A United Way Magyarország egy olyan világot álmodott meg, amelyben a színvonalas oktatáshoz való hozzáférés, a pénzügyi stabilitás és az egészséges életkörülmények egyaránt biztosítottak ahhoz, hogy az egyének és a családok megvalósíthassák életcéljaikat, a gyerekek és a fiatalok kibontakoztathassák a bennük rejlő tehetséget.

Annak érdekében, hogy ez a jövőkép a magyar társadalom minden tagja számára elérhető legyen, szervezetünk arra törekszik, hogy széles társadalmi összefogással – a civil, az állami és az üzleti szféra erőforrásainak mozgósításával – mély és tartós változásokat segítsen elő az oktatás, a pénzügyi tudatosság és az egészség megóvásának terén Magyarországon. 

Jelen pályázat keretein belül két területet hosszabbítunk meg az eredeti kiírásra beérkezett érvényes  pályázatok alacsony száma miatt. Az eredeti kiírás ITT található. 

A két továbbra is pályázható terület:

  • Pályaorientáció és karriertervezés (14-20 éves fiatalok)
  • Önkéntesség az oktatásban

A pályázat kiírója: Erőforrás Alapítvány – United Way Magyarország

A pályázat neve: „Oktatással a jövőért!”

A pályázat célja:  stratégiai együttműködés kialakítása céljából olyan ígéretes programok, kezdeményezések támogatása, amelyek segítik a gyermekek és a fiatalok sikeres felnőtté válását, továbbá elősegítik az őket támogató pedagógusok, szakemberek fejlődését, hogy hivatásukban minél inkább kibontakozhassanak és vezetői, közösségvezetői szerepükben megerősödjenek.

Kizárólag már elindult, legalább pilot-szinten bizonyított kezdeményezéseket, programokat tudunk támogatni. 

A pályázók köre: magyarországi civil szervezetek

A pályázat beküldési határideje: 2019. 11. 20.

A részletes pályázati felhívás és a jelentkezési adatlap letölthető innen:

 Várjuk jelentkezésedet! Köszönjük!

forrás: unitedway.hu