Ezt a cikket több mint egy éve publikáltuk. Mindent megteszünk, hogy naprakész információt szolgáltassunk oldalunkon, de előfordulhatnak elavult információk korábbi bejegyzéseinkben.

Mialatt a zsűrink szorgalmasan értékel, Ön is dönthet!

A közönségszavazás a 2019. évi SozialMarie Közönségdíjra most indult és február 27. 23:59 percig tart!

Ön is vegyen részt! Ön szerint melyik projekt a leginnovatívabb? Válasszon és szavazzon!

Idén 224 pályázat érkezett a SozialMarie 2019. Díjra. A szakmai zsűrink megkezdte a pályázatok értékelését, melynek eredményét, első körben a Jelöltek megnevezésével, március elején tesszük közzé.

Hogy az idő gyorsabban múljon, mindeközben a SozialMarie országonként egy-egy Közönségdíjat is odaítél a kizárólag a közönség szavazatának köszönhetően nyertes pályázatoknak. A zsűri döntését semmilyen módon nem befolyásolja ez a különdíj.

Minden 2019. évi Ausztriából, Magyarországról, Csehországból és Szlovákiából benyújtott pályázat részt vesz a közönségszavazáson, mivel ezek az országok a SozialMarie tagországai, melyek egész területéről lehetett pályázni. A közönségdíjat minden tagországban a legtöbb szavazatot elnyert projektnek ítéljük oda. A 4 közönségdíjas nyertes egy-egy a projektjét bemutató három perces imidzsvideót nyer.

Itt megtalálja pár lépésben, hogy hogyan adhatja le szavazatát: https://www.sozialmarie.org/hu/news/5607

A közönségszavazás a www.sozialmarie.org oldalon keresztül történik. A közönségszavazásban részt vevő projektek a www.sozialmarie.org/hu/projects alatt találhatóak meg. A résztvevőknek egy érvényes e-mail címmel kell a honlapunkon regisztrálnia. Mindenki csak egyszer szavazhat.