Ezt a cikket több mint egy éve publikáltuk. Mindent megteszünk, hogy naprakész információt szolgáltassunk oldalunkon, de előfordulhatnak elavult információk korábbi bejegyzéseinkben.

A bankkártyás adománygyűjtés egy gyors és kényelmes online adománygyűjtő szolgáltatás.  A szolgáltatást az OTP Bank Nyrt. és a NIOK Alapítvány támogatja.

Pályázhat civil szervezet (alapítvány, egyesület) vagy nonprofit gazdasági társaság, amely az alapító okiratának, illetve alapszabályának megfelelő tevékenységet ténylegesen folytatja.


www.adhat.hu portálon a programba csatlakozó szervezetek számára az adományozók a webáruházbakban használt bankkártyás fizetési módszerrel utalhatnak egyszeri és rendszeres pénzadományokat, az OTP Bank jóvoltából kedvezményes kezelési költség mellett.

(Ez az ár az OTP által kibocsájtott Visa, Electron, MasterCard és Maestro kártyával bonyolított tranzakció esetén 1,5%, más bank által kibocsájtott ugyanezen kártyák esetén 1,9%, American Express és JCB kártyákkal bonyolított tranzakciók esetén 2%).

Ezzel egy olyan eszközt adunk az Ön kezébe, amivel gyorsan és egyszerűen gyűjthet adományokat, és bármikor kereshet bennünket, ha technikai problémája akad, vagy kérdése van az eszközzel kapcsolatban.

A pályázat és az ajánlat részleteiről a csatolt fájlban olvashat.

Az online pályázati felületet itt érheti el: PÁLYÁZATI LINK

A pályázatok beadásának határideje: 2015. július 31.

A nyertes szervezeteket írásban értesítjük.

 

MIT KELL TENNIE?

  1. A pályázathoz az adománygyűjtéséhez kapcsolódó információkat kell majd megadnia, ezért gondolja át alaposan, hogy a szervezet melyik programjához gyűjtenek adományt. Ha nem egy konkrét ügy, projekt számára kíván gyűjteni, hanem egyéb tevékenységhez, akkor azt is fejtse ki

  2. Meg kell adnia azt is, hogyan kívánja népszerűsíteni a programot, az adománygyűjtési lehetőséget, és hogyan fogja kommunikálni, hirdetni az adományozók felé. Gondolja át, hogyan tudja elérni adományozóit, és mivel tudja megszólítani őket! Foglalja össze röviden!

  3. Röviden mutassa be, hogy a szervezet az előző naptári évben mekkora összegű magán- és céges adományt gyűjtött

  4. Ha ez megtörtént, pályázzon könnyen és egyszerűen online adatlapunk segítségével!

    Tovább a pályázati adatlapra!

  5. Szolgáltatásainkat csak az adatbázisban szereplő és frissített adhat adatlappal rendelkező szervezetek vehetik igénybe. Amennyiben még nincs Adhat Adatlapja, regisztráljon az adhat.hu adatbázisába!

    Ha már regisztrált, frissítse Adhat Adatlapját!

  6. Ha bármilyen egyéb kérdése felmerülne kitöltés közben, részletes leírást talál oldalunkon.

    A bankkártyás adománygyűjtés pályázat feltételeiről részletesebben

 

Minden jelentkezőnek sok sikert kívánunk!

Kérdése van, ami nincs benne a leírásban?
A következő címen érdeklődhet:
NIOK Alapítvány – Jacsó Annamária, adhat@niok.hu

 

forrás: adhat.hu