Ezt a cikket több mint egy éve publikáltuk. Mindent megteszünk, hogy naprakész információt szolgáltassunk oldalunkon, de előfordulhatnak elavult információk korábbi bejegyzéseinkben.

A magyar lakosság pénzügyi fogyasztóvédelmi tájékoztatása és pénzügyeikhez kapcsolódó jogorvoslati lehetőségeinek biztosítása kiemelt társadalmi és gazdasági érdek. Kiemelten fontos a fogyasztók pénzügyi kiszolgáltatottságának jelentős mértékű csökkentése, a pénzügyi fogyasztóvédelmi jogorvoslati érdekeik érvényesítésének széleskörű elősegítése, valamint a lakosság pénzügyi tudatosságának növelése.

Az aktuális piaci helyzetre vonatkozóan és a fenti célok megvalósításának érdekében a Magyar Nemzeti Bank Pénzügyi Fogyasztóvédelmi Központja nyílt pályázatot hirdet civil és érdekvédelmi szervezetek számára a fogyasztók pénzügyi kultúrájának fejlesztésére és a pénzügyi tudatosság növelésére.

A pályázatok beérkezési határideje: 2015. október 26. hétfő, 16 óra

A postai úton vagy személyesen (1013 Budapest, Krisztina körút 39. címre) benyújtott jelentkezéseknél a borítékra kérjük, írják rá:

„Pénzügyi kultúra fejlesztése és pénzügyi tudatosság növelése”

A pályázati kiírással kapcsolatban esetlegesen felmerülő kérdéseket a civilhalo@mnb.hu e-mail címre várjuk.

forrás, bővebben: mnb.hu