Ezt a cikket több mint egy éve publikáltuk. Mindent megteszünk, hogy naprakész információt szolgáltassunk oldalunkon, de előfordulhatnak elavult információk korábbi bejegyzéseinkben.

Kedves SozialMarie érdeklődő!

Megkezdődött a 2018. évi SozialMarie közönségszavazás és február 27. 23:59 percig tart!

A SozialMarie 2012 óta a 15 nyertes pályázat díjazásán kívül minden évben közönségdíjakat is kioszt. 2018. február 20-27. között mindenki leadhatja a szavazatát a közönségdíjra a www.sozialmarie.org oldalon. A díjazottakat kizárólag a közönség szavazza meg.

A 2018. évi SozialMarie kiírás január 23-án zárult, örömmel fogadtuk a 249 pályázatot, melyek értékelése megkezdődött. A projektek megtekinthetőek a www.sozialmarie.org oldalon. Minden 2018. évi Ausztriából, Magyarországról, Csehországból és Szlovákiából benyújtott pályázat részt vesz a közönségszavazáson, mivel ezek az országok a SozialMarie tagországai, melyek egész területéről lehetett pályázni. Minden tagországban a legtöbb szavazatot elnyert projektnek ítéljük oda a közönségdíjat. A 4 közönségdíjas nyertes egy-egy a projektjét bemutató három perces imidzsvideót nyer.

Ön szerint melyik projekt a leginnovatívabb? Válasszon és szavazzon!

A közönségszavazás a www.sozialmarie.org oldalon keresztül történik. A résztvevőknek egy érvényes e-mail címmel kell a honlapunkon regisztrálnia. Mindenki csak egyszer szavazhat.

A közönségszavazás menetéről részletes információt itt talál: http://www.sozialmarie.org/hu/news/5602