Ezt a cikket több mint egy éve publikáltuk. Mindent megteszünk, hogy naprakész információt szolgáltassunk oldalunkon, de előfordulhatnak elavult információk korábbi bejegyzéseinkben.

Fordult már elő, hogy

tele voltunk jó ötlettel, tettrekészséggel, de aztán mégiscsak belecsúsztunk a napi rutinfeladatok sűrűjébe, és a jó ötletből mégsem lett semmi”?

vagy

„…pedig milyen sokat elterveztük, hogy mit fogunk tenni, jobbnál jobb megoldások keringtek, de mégsem voltunk biztosak, hogy melyik úton kellene elindulni”?

…és forrást is kellene szerezni a megvalósításhoz, de honnan”?

„…annyira egyedül vagyunk a megoldáshoz vezető úton, milyen jó lenne együttműködni valakikkel, akiknek hozzánk hasonló céljai vannak!

Dolgozzunk együtt!

Első lépésként közösen megalkotjuk, illetve felfrissítjük a szervezet stratégiáját.   Annak érdekében, hogy a jövőben a szervezet sikeresen tudjon tevékenykedni, forrást tudjon szerezni stratégiai tervvel kell rendelkeznie.

A workshop teljesen új, az országban alig ismert szemlélettel alakítjuk ki stratégiát, mely során a szervezet a már meglévő saját értékeit tárjuk fel, arra építkezünk, s abból hozzuk ki a lehető legtöbbet. Stratégiai terv alapján folytatjuk a közös munkát….

Mit nyer az együttműködésünk során:

  • elkészül a szervezet „testre szabott” innovatív stratégiája;
  • folyamatos mentorálás a stratégia megvalósítása érdekében;
  • a hazai és a nemzetközi lehetőségek (kapcsolatok, források) igényszerinti feltárása;
  • kapcsolódás nemzetközi hálózatokhoz;
  • segítség nemzetközi partnerek megtaláláshoz;
  • nemzetközi projektekben való részvétel segítése;

Az érdeklődők számára, amennyiben azt jelzik számomra e-mail-ban vagy telefonon, október 9-én, 10 órakor tudok egy online tájékoztató tartani. 

A civil szervezetekkel több, mint 30 éves, a kormányzati igazgatásban 20 eltöltött év terület,- és vidékfejlesztési, valamint az EU-s támogatások felhasználásának tapasztalatával rendelkezem. Tréneri diplomámat a Nemzeti Közszolgálati Egyetemen szereztem, ahol a hazai stratégia-tervezés megújításával foglalkoztam.

Jelenleg – többek között – a tapasztalattal nem rendelkező civil szervezetek nemzetközi együttműködésének segítése érdekében együtt dolgozom lengyel, olasz, dán, osztrák szervezetekkel.

Hívjon, írjon bátran! Beszélgessünk!

Labbancz Marianna: Tel: 20/9674748

e-mail: innovativ.strategia@gmail.com