Hírek
Hír
Többen kaphatnak egyházi 1%-ot
2019. szeptember 05.


95


A vallási egyesületek, a nyilvántartásba vett egyházak és a bejegyzett egyházak jövőre a bevett egyházakkal együtt technikai számon gyűjthetik az szja 1 százalékos felajánlásokat.

A jövő évi gyűjtéshez szükséges technikai szám az idei év utolsó napjáig kérhető.

A vallási közösségnek számító vallási egyesület, nyilvántartásba vett egyház és bejegyzett egyház (szervezet) a bevett egyházakhoz hasonlóan 2020-tól technikai számon gyűjtheti az szja 1 százalékos felajánlásokat.

Ha 2020-ban a szervezet szeretne szja 1%-os felajánlást kapni, akkor a technikai számot 2019. december 31-ig kell kérnie a NAV-tól, kötetlen formában.

A már bírósági nyilvántartásba vett szervezet kérhet  új technikai számot vagy akár a jogelődje technikai számát is visszakaphatja.

A NAV a technikai számokat a Magyar Közlönyben és a honlapján, a technikai számmal rendelkező szervezetek listáján is közzéteszi.

forrás: nav.gov.hu
Pályázat
A Széchenyi 2020 keretében megjelent az „Elsőként lakhatás” című (VEKOP-7.1.5-16 kódszámú) felhívás.
Pályázat
A Széchenyi 2020 keretében megjelent a „Helyi klímastratégiák kidolgozása, valamint a klímatudatosságot erősítő szemléletformálás” című (KEHOP-1.2.1 kódszámú) egyszerűsített e ...
Pályázat
A Széchenyi 2020 keretében megjelent a „Szegregált élethelyzetek felszámolása komplex programokkal (ESZA)” című (VEKOP-7.1.4-16 kódszámú) felhívás.
Pályázat
A Magyar Kórusok, Zenekarok és Népzenei Együttesek Szövetsége pályázatot hirdet Éneklő Magyarország címmel amatőr énekkarok munkájának szakmai elismerésére.
Pályázat
Szervezete szeretne erősebb támogatói bázist építeni? Szeretnének több önkéntest vagy adományozót bevonni a szervezet munkájába? Fontosnak tartja, hogy megerősítsék kapcsolatu ...
Címkék