Ezt a cikket több mint egy éve publikáltuk. Mindent megteszünk, hogy naprakész információt szolgáltassunk oldalunkon, de előfordulhatnak elavult információk korábbi bejegyzéseinkben.

„Civil szervezetek működésének biztosítására vagy szakmai programjának megvalósítására és működésének biztosítására fordítható összevont támogatás 2023.” című, NEAO-KP-1-2023 jelű és a „Helyi és területi hatókörű civil szervezetek egyszerűsített támogatása 2023.” című, NEAG-KP-1-2023 jelű pályázatainak célja a civil szervezetek alapcél szerinti közösségteremtő, a közösség érdekében végzett tevékenységéhez kapcsolódó költségeinek biztosítása, a civil társadalom erősítése, a civil szervezetek társadalmi szerepvállalásának segítése a működési költségeihez való hozzájárulás, illetve szakmai programjai megvalósításának támogatása révén.

A pályázatok beadási időszakai:

„Civil szervezetek működésének biztosítására vagy szakmai programjának megvalósítására és működésének biztosítására fordítható összevont támogatás 2023.” című kiírások tekintetében: 2022. október 3. 10.00 – 2022. november 2. 14.00 között.

„Helyi és területi hatókörű civil szervezetek egyszerűsített támogatása 2023.” című pályázati kiírás tekintetében: 2022. október 17. 8.00 – 2022. november 16. 14.00 között.

A pályázatok lebonyolításával kapcsolatos feladatokat a Bethlen Gábor Alapkezelő Zrt. látja el.

A pályázatokat a Nemzetpolitikai Informatikai Rendszeren keresztül (NIR) lehet benyújtani.

A pályázati kiírás és a kapcsolódó dokumentumok letölthetőek

https://civil.info.hu/nea/kezdolap/palyazatok/index.htmlilletve a www.bgazrt.hu oldalakon.

Üdvözlettel,

Bethlen Gábor Alapkezelő Zrt.

forrás, bővebben: bgazrt.hu