Hírek
Hír
Vigyázat, civilek! 17. ARC közérzeti kiállítás
2017. szeptember 11.


369


Maradj civil! Itt te is igazán civil lehetsz, azaz önmagad.

Aki nyitott, kreatív, aki úgy szeretné megismerni a világot, hogy közben a világ is megismerje őt. Ne félj civil lenni! Most ez az egyetlen szabály. Nincsenek hivatalos elvárások, iránymutatások, nincsenek sem fölösleges körök, sem fölösleges négyzetek. Itt minden azért van, hogy ne csak nézz, hanem láss is, hogy ne csak hallgass, hanem beszélj is. Beszélj és gondolkozz szabadon, korlátozások nélkül, ahogy a szíved és az eszed diktálja! Keresd meg a helyed, és találd meg önmagad a 17. ARC közérzeti kiállítás kanyargós útjain!

Forrás: ARC Facebook oldala
Pályázat
A Széchenyi 2020 keretében megjelent a „Társadalmi célú vállalkozások ösztönzése” című (GINOP-5.1.3-16 kódszámú) felhívás.
Pályázat
A Kormány a Partnerségi Megállapodásban célul tűzte ki az alacsony szén- dioxid kibocsátású gazdaság felé történő elmozdulás támogatását. A cél elérését a Kormány civil szerve ...
Pályázat
A Széchenyi 2020 keretében megjelent a Gyerekesély programok infrastrukturális háttere című (EFOP-2.1.2-16 kódszámú) felhívás.
Pályázat
A Széchenyi 2020 keretében megjelent a „Tanoda programok támogatása” című (EFOP-3.3.1-16 kódszámú) felhívás.
Pályázat
A Széchenyi 2020 keretében megjelent a „Nem állami szervezetek munkaerő-piaci szolgáltatásainak támogatása” című (GINOP-5.1.5-16 kódszámú) felhívás.
Címkék