Ezt a cikket több mint egy éve publikáltuk. Mindent megteszünk, hogy naprakész információt szolgáltassunk oldalunkon, de előfordulhatnak elavult információk korábbi bejegyzéseinkben.

Több mint hatvan civil szervezet pályázata közül választotta ki a vállalati vezetőkből és szakemberekből álló zsűri azokat a szervezeteket, amelyek projektjeire novemberben lehet licitálni a Design Terminálban. A nyertesek között van stresszkezelő és fogyatékos emberek befogadását elősegítő érzékenyítő tréning, az esélyegyenlőség megteremtésével összefüggő sportprogram, folyótisztítási akció, valamint hátrányos helyzetben élők integrációjára, felkarolására irányuló önkéntes program - közölte a Civil Licit Alapítvány az MTI-vel.

A közlemény kiemelte, hogy a civil szervezetek évről évre pályázat keretében nyerhetik el a jogot a Civil Licit aukción indulásra. A rendezvényen azokat a környezeti és társadalmi fenntarthatóságot elősegítő szolgáltatásaikat árverezik el a szervezetek, amelyek a társadalmi felelősségvállalás előmozdításában nyújtanak szakmai segítséget a cégeknek és a vállalatoknak.

Az árverésen felkínált szolgáltatásokra a vállalatok vezetői az aukció szabályi szerint licitálhatnak. Az immár hatodik rendezvény fővédnöke Navracsics Tibor miniszterelnök-helyettes, a program szakmai támogatója a Nemzeti Fejlesztési Ügynökség.

forrás: nepszava.hu