Hírek
Hír
E-szervezet-Mobil Civil díjátadás
2010. november 02.


1047


A Vodafone Magyarország Alapítvány 2009 ben 8 5 millió forinttal 72 civil szervezet munkáját támogatta összefogva a Nonprofit Információs és Oktató Központ (NIOK) Alapítvánnyal a civil szervezetek informatikai továbbképzését segítette Egy évvel ezelőtt indult közös programjuk az E Szervezet Mobil Civil program által támogatott 9...

A Vodafone Magyarország Alapítvány 2009-ben 8,5 millió forinttal 72 civil szervezet munkáját támogatta, összefogva a Nonprofit Információs és Oktató Központ (NIOK) Alapítvánnyal a civil szervezetek informatikai továbbképzését segítette. Egy évvel ezelőtt indult közös programjuk az E-Szervezet -Mobil Civil program által támogatott 9 legjelentősebb fejlődést mutató szervezet képviselőit 2010. március 31-én a Vodafone Magyarország székházában ünnepélyes keretek között díjazták.
Az " E-Szervezet-Mobil Civil" Programjának egyik díjazottja az Első Zalai Rádiómúzeum Alapítvány.
Link: http://www.vodafone.hu/egyeni/postpaid/vodafonerol/magyarorszagon/sajtoanyagok/sajtokozlemenyek/100331b_hu.html
 Címkék

Pályázat
A Széchenyi 2020 keretében megjelent az „Elsőként lakhatás” című (VEKOP-7.1.5-16 kódszámú) felhívás.
Pályázat
A Széchenyi 2020 keretében megjelent a „Helyi klímastratégiák kidolgozása, valamint a klímatudatosságot erősítő szemléletformálás” című (KEHOP-1.2.1 kódszámú) egyszerűsített e ...
Pályázat
A Széchenyi 2020 keretében megjelent a „Szegregált élethelyzetek felszámolása komplex programokkal (ESZA)” című (VEKOP-7.1.4-16 kódszámú) felhívás.
Pályázat
A Magyar Kórusok, Zenekarok és Népzenei Együttesek Szövetsége pályázatot hirdet Éneklő Magyarország címmel amatőr énekkarok munkájának szakmai elismerésére.
Pályázat
Pályázatot hirdet az Európai Unió Kulturális Öröksége Díjak / Europa Nostra Díjak odaítélésére az EU és az Europa Nostra.
Címkék